Secretaresse (fulltime)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Nijmegen
Voor Strukton Rail in Nijmegen zoeken wij een fulltime secretaresses die willen meebouwen aan onze organisatie.

Dit ga je doen

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel in nationaal als internationaal werken we aan toonaangevende spoor projecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Maar ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en zijn vakmanschap en eigenaarschap belangrijke thema's in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dit alles bereiken wij door de inzet van fijne collega's en door een mensgericht personeelsbeleid. En dat is waar wij een nieuw fulltime (32 uur of meer) secretarieel talent bij zoeken. Want we groeien en kunnen daarbij wel wat extra menskracht gebruiken.

Wat ga jij doen?
Als secretaresse ondersteun jij vanuit de stafafdeling Officemanagement het Management Team vanuit ons kantoor in Nijmegen, maar later verhuist deze functie mogelijk naar Utrecht. Je draagt jouw steentje bij door te ondersteunen bij het voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. Je bent verantwoordelijk voor complex agendabeheer en de actiepunten die daaruit voortkomen stel je op en bewaak je. Daarnaast pak jij inkomende telefonie (niet de centrale) en mail zelfstandig op, verzorgt attenties, zorgt voor afhandeling van facilitaire en huisvestingszaken (storingen, meubilair bestellingen, verhuizingen) en handelt diverse acties af bij in- en uitdiensttredingen. Je draait je hand niet om voor het boeken van buitenlandse reizen en gaat graag de uitdaging aan om projectmatige werkzaamheden op te pakken. Het werken in projecten is een belangrijk onderdeel van de functie. Omdat dit zo veelzijdig is moet je wel pit hebben en bij voorkeur fulltime beschikbaar zijn. Je bent het visitekaartje van de organisatie!

Dit verwachten wij van jou

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
Je bent proactief, gedreven, collegiaal en integer. Een teamspeler en oplossingsgericht. Je kunt goed meedenken, beschikt over een goede dosis zelfvertrouwen en bent communicatief vaardig. Je durft vragen te stellen en bent flexibel. Bovenal sta jij stevig in je schoenen! Jij wilt te boek staan als diegene die alles regelt en waarbij het altijd in orde komt. Met een glimlach. Waar mensen terecht kunnen zonder dat je begint te zuchten. En je houdt daarbij heel goed het overzicht in alles wat er moet gebeuren en wanneer. Je hebt recente ervaring als secretaresse, met projectmatig werken en hebt een secretariële opleiding. Ook beheers je de Engelse taal. Uiteraard kun jij je ook ontwikkelen in deze rol, er liggen genoeg uitdagingen die opgepakt kunnen worden.

Jouw gedrevenheid combineer je natuurlijk met een gezonde dosis organisatiesensitiviteit en discretie want jouw interne klant moet daar op kunnen varen. Maar dat is voor jou juist de uitdaging, toch?
Tenslotte sta jij als mens met beide benen stevig op de grond, daag je jezelf en je collega's uit om het nóg beter te doen en los je eventuele problemen bij voorkeur op met wat humor en luchtigheid.

Dit mag je van ons verwachten

En wat stellen wij daar dan tegenover?
We bieden prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Zo bieden wij elke 4 weken een salaris, kun je bij ons genieten van 18 extra ATV dagen naast je 25 rechtmatige vakantiedagen en hebben we tal van ontwikkelmogelijkheden. Tenslotte; je gaat werken bij een fantastische organisatie in de spoorbranche.

Meer weten en solliciteren?

Reageer direct via de sollicitatiebutton of bel eerst met Marinda Agterberg- Visser, Recruitmentmanager, op 06 27022562.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via