(Hoofd) Uitvoerder Kabels en Leidingen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Zorg jij ervoor dat het werk op de afgesproken tijd klaar is? Wij zoeken een oplossingsgerichte (hoofd) uitvoerder met ervaring in kabels en leidingen! Je bent betrokken bij jouw team en weet iedereen te motiveren ook al is het werk soms hectisch.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Spoorse Kabel geef je leiding aan uitvoerende medewerkers en draag je zorg voor de uitvoering van multidisciplinaire en complexe instandhoudings-, nieuwbouw- en/of vernieuwingsprojecten.

Je bent onderdeel van een projectteam en brengt de landelijke uitvoering van onze projecten tot een goed einde. Daarnaast onderhoud je contact met de klant over alle uitvoeringsaspecten van het werk.

Je taken op een rijtje:
- Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken, inclusief de vastlegging van afwijkingen.
- Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team.
- Adviseren van diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden.
- Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers.
- Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie.

Dit is je afdeling

De afdeling Kabels en Leidingen binnen Strukton Rail Projecten is een landelijk werkend bedrijf en is ter uitbreiding opzoek naar een (hoofd) uitvoerder. Als (hoofd) uitvoerder val je onder de Projectleider of Hoofduitvoerder, geef je leiding aan een of meerdere ploegen en ben je verantwoordelijk voor het werk buiten. Je overlegt met de werkvoorbereider en projectleider, neemt beslissingen en geeft opdrachten aan het personeel buiten.

Dit verwachten wij van jou

Je communiceert vaak op afstand, met verschillende partijen en stelt nauwkeurige rapportages op. Daarom beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet je mensen te motiveren om het werk tijdig op te leveren. Je vind het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschik je over:

Een MBO diploma (niveau 4).
Enkele jaren relevante werkervaring binnen het domein van kabelwerk.
Stressbestendigheid.
Leidinggevende capaciteiten.
Besluitvaardigheid, een proactieve houding, leergierigheid en enthousiasme.
Een flexibele instelling en bereidheid om in weekenden en nachten te werken.

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. Onze doelstelling is dat je door kan groeien naar de rol van Hoofd Uitvoerder of zelfs Projectleider. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 43 verlofdagen, interne- en externe opleidingsmogelijkheden en een lease auto.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marc Kessels, Corporate Recruiter, via marc.kessels@strukton.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via