Voorman Kabels en Leidingen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4MBO 1&2
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Vind jij het leuk om leiding te geven aan een ploeg en tegelijkertijd mee te werken? Wij zijn opzoek naar hoofdmonteurs of voormannen met ervaring in kabel- en leidingwerk die landelijk willen werken aan grote projecten aan het spoor.

Dit ga je doen

Als Voorman Kabels en Leidingen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van het kabel- en leidingenwerk en controleer je de veiligheid op de werkplek. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in dag-, nacht- en weekenddiensten.

Dit ga je allemaal doen:
- Functioneel leidinggeven aan een ploeg kabel-/grondwerkers.
- Voorbereiden van de uitvoering van de werkzaamheden zoals het verdelen van taken, het verzamelen van de noodzakelijke materialen en gereedschappen, het inmeten en/of uitzetten van het tracé en het treffen van veiligheids- of arbo maatregelen.
- Volgens plan uitvoeren en controleren van het werk.
- Verrichten van metingen en controles.
- Gebruiken en controleren van de voorgeschreven veiligheids- en persoonlijke beschermingsmiddelen.
- Instrueren van het uitvoerend personeel op het gebied van Veiligheid, ARBO en Milieu.
- Rapporteren en vastleggen van de voortgang van de werkzaamheden, waaronder meer- en minderwerk en urenregistratie.
- Bespreken van de werkzaamheden met en het geven van toelichting aan de Uitvoerder.

Dit is je afdeling

De afdeling Kabels en Leidingen binnen Strukton Rail Projecten is een landelijk werkend kabelbedrijf en is ter uitbreiding opzoek naar voormannen. Als Voorman Kabels en Leidingen val je onder de Uitvoerder, geef je leiding aan een ploeg en werk je mee op de werkplek bij de uitvoering van kabelwerkzaamheden. Je overlegt met de uitvoerder en geeft opdrachten aan het personeel buiten.

Dit verwachten wij van jou

Naast een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 en bereidheid om de benodigde opleidingen op het gebied van kabelwerken en NVW taken te volgen, vragen wij van jou:

- Ervaring als hoofdmonteur of voorman kabels en leidingen. (bijvoorbeeld in de rail- of energiesector)
- Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende capaciteiten.
- Zelfstandigheid, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid.
- Flexibiliteit in het draaien van avond- nacht- en weekenddiensten.
- In het bezit van rijbewijs B.

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. Onze doelstelling is dat je door kan groeien naar de rol van Hoofd Uitvoerder. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 48 verlofdagen en interne- en externe opleidingsmogelijkheden.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Dan zien we graag je cv tegemoet. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rodney Becker, Corporate Recruiter, via rodney.becker@strukton.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via