Werkvoorbereider

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Hoogeveen

Voor de locatie Hoogeveen zoekt Van Rens mobiliteit een Werkvoorbereider.

 

Dit ga je doen

In de rol van werkvoorbereider bereid je de diverse projecten tot in detail voor. Je maakt o.a. (VGM-) plannen en regelt personeel, het juiste materiaal en materieel waardoor het project volgens planning verloopt. Extern onderhoud je het contact met de opdrachtgever en ook intern zorg je dat iedereen op de hoogte is. Daarnaast bewaak je de gemaakte afspraken en signaleer je tijdig als zaken niet lopen zoals is afgesproken. 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s op de vestiging in Hoogeveen. Rayon Noord bedient haar klanten op het gebied van alle disciplines van Van Rens Mobiliteit.

Dit verwachten wij van jou

  • Een afgeronde MBO/HBO- opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek
  • Affiniteit met civiele techniek en met verkeersmobiliteit in het bijzonder
  • Het is een pre als je in het bezit bent van  BRL 9101 en/ of VCA VOL certificaat, als je deze nog niet hebt ben je bereid om deze certificaten te behalen
  • Een proactieve en flexibele arbeidsinstelling
  • Je komt zowel zelfstadig als in teamverband goed tot je recht

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Werkvoorbereider bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via