(Leidinggevend) Projectmonteur E&I - Industrie

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Groningen

Neem jij graag de verantwoordelijkheid over nieuwbouw- en onderhoudsprojecten? Heb jij een diploma (niveau 4) in de richting Electrotechniek of Energietechniek en > 5 jaar ervaring in de industriële sector, bij voorkeur Food & Feed en ben je woonachtig in Groningen of Drenthe? Lees verder.

Dit ga je doen

Wij zoeken een enthousiaste (leidinggevend) projectmonteur E&I die graag de verantwoordelijkheid neemt over nieuwbouw-, modificatie- en onderhoudsprojecten bij onze opdrachtgevers. Je coördineert en begeleidt de montagewerkzaamheden en mogelijk heb je de dagelijkse leiding over een aantal monteurs of inleners. Je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie en planning en je bent alert op meer- en minderwerk. Je hebt nauw contact en regelmatig overleg met de Uitvoerder. Tot slot behoren ook enkele administratieve werkzaamheden, zoals rapportages en administratie van meer- en minderwerk, tot je takenpakket.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) in de richting Elektrotechniek of Energietechniek.
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving/normeringen (NEN 1010, NEN 3140, ATEX, Machinerichtlijnen etc.); aanvullende specifieke opleidingen (SOM, ROVC of OTI) zijn een pre.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de industriële sector, bij voorkeur in de Food & Feed.
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol en/of je wil je hierin verder ontwikkelen.
 • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve- en contactuele eigenschappen en je werkt resultaatgericht.
 • Je bent woonachtig in Groningen of Drenthe.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
 • De afdeling Elektro- & Instrumentatietechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden aan industriële installaties in de markten Food & Feed, Pulp & Paper en Energie & Milieu.
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en cursussen.

 

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vanuit de regio Noord Oost is Strukton Worksphere ook actief in technische totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en technische automatisering. De industriemarkt kenmerkt zich door grote verscheidenheid en diversiteit, waarbij het terugdringen van energieverbruik, duurzaamheid van productieprocessen en reductie van schadelijke uitstoot hot items zijn. Veiligheid, beschikbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernbegrippen bij onze opdrachtgevers. Vanwege nieuwe aanvragen en de ambitie om verder te groeien in Groningen en Drenthe zijn meerdere vacatures ontstaan. Wij zoeken trouwens nog meer collega’s voor onze industrie afdeling, voel je vrij om een open sollicitatie te sturen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, neem dan contact op met Frederik Zuidland (Projectmanager) telefoonnummer 06-2299 6515. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Jos van der Vegt, HR Manager, telefoonnummer 06 2041 3303.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via