Coordinerend Werkvoorbereider PGO Amstelsepoort

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam
Passie voor het Spoor? Organiseer jij graag het werk voor een multidisciplinair onderhoudsteam? Wij zoeken een Coördinerend Werkvoorbereider die het contractteam bij Strukton Rail, PGO Amstelsepoort komt versterken!

Dit ga je doen

Voor een Coördinerend Werkvoorbereider bij Strukton Rail Projecten is geen dag hetzelfde. Als coördinerend werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een optimaal onderhoudsjaarplan, waarin de onderhoudsactiviteiten zo integraal mogelijk verwerkt en gecombineerd zijn. Dit alles in het belang van optimale onderhoudsprestaties zodat de klanttevredenheid geborgd is. Jij ondersteunt en faciliteert de uitvoering zodanig dat zij goed en veilig hun werk kunnen voorbereiden en uitvoeren. Dat is jouw drijfveer. Je werkt hierin nauw samen met het hele contractteam.

Je verantwoordelijkheden zijn o.a.: Het opleveren van een integraal en optimaal jaarplan en ervoor zorgen dat dit plan continu wordt verbetert. De Coördinerend Werkvoorbereider coördineert en faciliteert de voorbereidende taken, zodat hoofdmonteurs met voorbereidende taken met werkplannen aan de slag gaan die tijdig, volledig en zo integraal mogelijk zijn. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de veiligheid is geborgd in de werkplannen

Verdere taken zijn:

 • Je zorgt voor kostenefficiënte inkoop en tijdige levering van middelen.
 • Je stuurt functioneel  hoofdmonteurs met voorbereidende taken aan in het proces en coacht hen.
 • Je zorgt voor optimale samenwerking tussen de verschillende techniekvelden en daarbij breng je de verschillende belangen en zienswijzen samen en coördineer je deze
 • Als Coördinerend Werkvoorbereider zorg je voor een continue verbetering en bijsturing
 • Opstellen optimaal jaarplan onderhoudsactiviteiten.
 • Continu verbeteren jaarplan onderhoudsactiviteiten lopende het jaar

Zorgdragen voor de kwaliteit van de werkvoorbereiding. Ondersteunen van de hoofdmonteurs bij de werkvoorbereiding. Optimaliseren werkmethodes van de werkvoorbereiding. Mede coördineren van een kostenefficiënte inkoop. Mede zorgdragen voor een volledig veiligheidsplan inclusief de juiste veiligheidsdocumenten.

Dit is je afdeling

Bij het onderdeel Onderhoud van Strukton Rail werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo'n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en o.a. in Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met big data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

D Coördinerend Werkvoorbereider die Strukton Rail voor het PGO gebied Amstelsepoort zoekt neemt mee aan bagage:   
 • Minimaal mbo 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, GWW of Infra
 • Een collegiale instelling.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van Hoofd of Senior werkvoorbereider bijvoorkeur in de Infra
Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren en je hebt een goede beheersing van administratieve processen. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Als Coördinerend Werkvoorbereider  ben je een stressbestendige teamspeler.

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt onderdeel uit van Strukton Rail Nederland bv. We werken in 2 werkmaatschappijen (SR Projecten en SR Onderhoud) waarbij jij gaat werken voor Strukton Rail Onderhoud. De werkmaatschappijen kenmerken zich door de drive om succes te hebben, binnen een PGO gebied minder storingen en snellere hersteltijd te bewerkstelligen en gezamenlijk de projecten tot een goed einde te brengen. Wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, dan staan je collega's klaar om je te helpen. Samen wordt er gekeken naar een ideale oplossing. Samenwerking en collegialiteit kenmerken de werkmaatschappijen binnen Strukton Rail.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft Strukton Rail verschillende interne en externe MBO / HBO / WO studiemogelijkheden en bieden we onze medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de CAO RIS (Railinfrastructuur), waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en 18 roostervrije dagen per kalenderjaar.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via