Projectadministrateur

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Financiële administratie en projecten, een cruciale combinatie! Loop jij daar warm voor? Dan is deze vacature van Projectadministrateur bij Strukton Rail echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel in Nederland als daarbuiten werken we aan toonaangevende spoor projecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Dat doen we in onderhoudscontracten, maar ook in complexe (internationale) projecten. Ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en zijn vakmanschap en eigenaarschap belangrijke thema's in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. De klant en onze medewerkers staan centraal, samen met de inzet op nieuwe technologieën. Om onze business blijvend te kunnen voorzien van de juiste stuurinformatie is de rol van Finance & Control cruciaal, dynamisch en volop met uitdagingen. De financiën moeten natuurlijk kloppend zijn, maar ook tijdig beschikbaar en input leveren voor een kostenbewust projectresultaat. En dat is nou juist de plek waar wij iemand zoeken die ons komt versterken als Projectadministrateur. Dit betreft een fulltime functie met standplaats Utrecht.

 
Wat ga jij doen?
Je zult worden ingezet op de afdeling Projectadministratie, waar je samen met een team van 7 collega's zorgdraagt voor een strakke administratie. De werkzaamheden zijn veelzijdig;

 • Je verzorgt complexe projectadministraties, van het boeken van journaalposten tot en met het draaien van rapportages
 • Je bewaakt de kosten van het project als er sprake is van veranderingen in de kostprijzen,  tijd of andere factoren die van invloed kunnen zijn op het projectresultaat. Je hebt hierin een signaalfunctie.
 • Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor een betrouwbare projectprognose en andere benodigde financiële rapportages.
 • Je maakt onderdeel uit van het projectteam dat onze projecten tot een succes maakt.
 • Je draagt in belangrijke mate ook bij aan een succesvolle ERP implementatie (op de planning voor dit jaar).
 
Er is op termijn volop ruimte voor groei en ontwikkeling naar andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld Project Control.

Dit is je afdeling

De afdeling Projectadministratie van Strukton Rail Projecten bestaat uit 7 collega's. Hier krijg je te maken met diverse complexe boekhoudingen en rapportages. Er heerst een sterke no nonsens cultuur en focus en drive om onze financiële gegevens up to date, correct en toegankelijk te maken en te houden.

Dit verwachten wij van jou

Enige ervaring is gewenst in de financiële (project) administratie, alsmede een afgeronde opleiding MEAO of HEAO (BA/ BE) of SPD. Kennis van Navision is een pré. Ook beschik je over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau (wij toetsen dit met een online assessment). Tenslotte zoeken we de volgende competenties in onze collega's:
 • Accuratesse, integer
 • Oplossingsgericht en analytisch vaardig
 • Een handson werkmentaliteit, niet te beroerd om zaken op te pakken
 • Flexibel en eager om zich te verdiepen in nieuwe en complexe materie
 • Teamplayer, communicatief vaardig en assertief

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende baan, met volop ontwikkel kansen. Samen gaan we bouwen aan een mooie loopbaan. En we staan aan de vooravond van een nieuwe organisatie. Dat maakt het uitdagend en zo krijg jij de kans om je eigen stempel te drukken op zaken.

Wij bieden daarnaast meer dan prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Zo bieden wij elke 4 weken een salaris en kun je bij ons genieten van 18 extra ATV dagen, naast je 25 rechtmatige vakantiedagen. En vergeet tenslotte niet dat  je gaat werken bij een fantastische A merk organisatie in de spoorbranche.

Meer weten en solliciteren?

Reageer direct via de sollicitatiebutton of bel eerst met Marinda Visser, Recruitmentmanager, op 06 27022562.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via