Administratief medewerker receptie

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Parttime

Ben jij de klantvriendelijke collega, beschikbaar op woensdag en vrijdag (16u per week), flexibel, enthousiast en wil je werken in het 'file vrije' Scharwoude? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Dit ga je doen

Je vervult een combinatiefunctie; enerzijds vervul je de functie van medewerker secretariaat waarin je administratieve werkzaamheden verricht, vergaderingen notuleert, afspraken maakt voor diverse managers, hotelovernachtingen boekt en je een vraagbaak bent voor collega's.

Daarnaast ben je als receptioniste verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer, het verwerken van de in- en uitgaande post en ben je een uitstekende gastvrouw (of gastheer natuurlijk).

Dit is je afdeling

Je komt te werken in 2 kleine teams;

* Secretariaat van Unihorn (Ingenieursbureau van Strukton Civiel West)  in Scharwoude

* Receptie van het hoofdkantoor in Scharwoude

Dit verwachten wij van jou

Een afgeronde MBO-opleiding, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift, kennis van de Engelse taal is een pré. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring en bent flexibel. Je toont initiatief en bent een echte teamspeler.

De werkdagen staan vast; woensdag en vrijdag, 16u per week. Daarnaast zoeken we een collega die naast deze uren beschikbaar is tijdens vakantieperiodes en ziekte om collega's te vervangen. Je vindt het geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn en kunt snel schakelen als je onverwacht moet werken.

Dit mag je van ons verwachten

Naast een prettige en informele werksfeer hebben wij goede arbeidsvoorwaarden zoals 42 vakantiedagen op fulltime basis (vakantiedagen, adv en individueel budget), neem je deel aan onze pensioenregeling en ontvang je een marktconform salaris. Je standplaats is Scharwoude, nabij Hoorn.

Dit zijn wij

Strukton Civiel West is een innovatieve infraprovider met ruim 400 professionals. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf; warm, open en ondernemend.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Dan zien we graag je motivatie en CV tegemoet via onderstaande knop of mail naar vacatures@ooms.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met mevrouw I. Aay, telnr: 0229-547700. De sluitingsdatum is 23 februari 2018.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via