Informatiemanager

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Weet jij feilloos de vraag van de (interne) klant te vertalen naar het juiste informatie management systeem? Heb jij het talent om met overtuiging collega’s en klanten mee te krijgen in de ontwikkeling van die systemen? Is het antwoord op deze vragen ja? Solliciteer dan direct op de vacature van informatiemanager.

Dit ga je doen

Jij bent de verbinding tussen de klant en de ICT afdeling doordat je de eisen en wensen van de klant weet te vertalen naar functionele ontwerpen. Jij beheert en bewaakt de technische en functionele consistentie en continuïteit van het IT-landschap van Strukton Civiel op het gebied van systemen (applicaties, processen en informatie). Vanuit ervaring en kennis van ontwikkelingen binnen informatiemanagement heb jij een heldere visie op de toekomstige informatievoorziening.

Jouw drijfveer is om informatie toegankelijk en beschikbaar te krijgen voor jouw klant. Dit wil je zo optimaal mogelijk inrichten en uitvoeren. Jij krijgt energie als je de klant meekrijgt en haalt er voldoening uit als je de resultaten behaalt en processen en IT-voorzieningen verbetert.

Dit is je afdeling

De afdeling ICT bestaat uit applicatiebeheer, systeembeheer en informatiemanagement. De afdeling ICT van Strukton Civiel heeft een jong en zeer enthousiast team van 18 collega's. Als informatiemanager heb je twee directe collega’s en werk je binnen de projecten samen met de overige ICT collega’s. Je rapporteert aan het afdelingshoofd. Je voert je werkzaamheden uit vanaf diverse locaties, dit kan zijn het hoofdkantoor van Strukton in Utrecht of op locatie van een project.

Dit verwachten wij van jou

Je werkt zelfstandig en neemt  verantwoording voor het project dat jij in beheer hebt. Je weet mensen te overtuigen doordat je communicatief sterk bent. Je bent analytisch, flexibel, weet van aanpakken, hebt affiniteit met de bouwsector en houdt van projectmatig werken. Verder:

  • HBO werk- en denkniveau, Bij voorkeur HBO informatiemanagement/informatica of civiele techniek;
  • Aanvullende opleiding(en) op het gebied van (IT project-) management en applicatie ontwikkelmethodieken is een pré; 
  • Kennis en ervaring met de relatie tussen bedrijfsprocessen, informatievoorziening, informatiesystemen en IT governance; 
  • Kennis van en ervaring met de impact van ontwikkel- en verandertrajecten op de informatievoorziening.

Dit mag je van ons verwachten

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een dynamische (werk)omgeving. Het betreft een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd van één jaar. Daarna behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Je vaste werkplek is op het hoofdkantoor in Utrecht of op projectlocatie. Je salaris is marktconform en zal worden bepaald op basis van kennis en ervaring. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren o.a. een auto, een telefoon, een laptop en een goede pensioenregeling. Ook kun je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering

Omdat wij ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om diverse opleidingen en trainingen te volgen.

Meer weten?

Heeft de functie van Informatiemanager je interesse gewekt, maar wil je meer informatie over de inhoud van de functie of afdeling. Neem dan contact op met Loek Wessels, Manager Finance & ICT Strukton Civiel. Loek is dagelijks te bereiken op telefoonnummer
+31 6 27 04 22 53.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Informatiemanager? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature Informatiemanager of gebruik de solliciteer knop onder aan deze vacature.

Dit zijn wij

Strukton Civiel is de expert in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.300 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen.

Acquisitie

Bij Strukton​ houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via