Analist Ultrasoon Eurailscout

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amersfoort
Ben jij de Ultrasoon Analist die zich thuis voelt in een dynamische omgeving? Wil jij je (verder) specialiseren in metingen aan de Rails?

Dit ga je doen

Als Analist binnen verwerk, analyseer en interpreteer je kwaliteitsgegevens van de Ultrasoon meettreinen. Met deze gegevens geef je advies ten aanzien van de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

- Je voornaamste werkzaamheden bestaan hierin uit:
- Het bewaken van de meetgegevens;
- Signaleren en aangeven van afwijkingen;
- Vaststellen van corrigerende maatregelen;
- Opstellen van kwaliteitsrapportages

Dit is je afdeling

Je bent werkzaam op de afdeling Data Processing Centre (DPC). Deze afdeling heeft als doel de meetdata van de Ultrasoon meettreinen te verwerken en uiteindelijk klant specifieke producten te leveren. Kwaliteit en tijdigheid zijn hierbij erg belangrijk.

Dit verwachten wij van jou

- Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding;
- Ervaring als analist
- In het bezit van Veiligheid Langs het Spoor & Basisveiligheid
- VCA (optioneel) of bereid deze te halen.
- Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal, Duits is een pré.
- Proactief, resultaatgericht, leergierig en kan goed samenwerken.

Dit mag je van ons verwachten

Naast een marktconform salaris, een uitdagende functie inhoud en werkomgeving en fijne collega's bieden wij je in eerste instantie een jaarcontract met aansluitend een optie tot een vaste aanstelling. We zijn een organisatie waarin je zelfstandig en in teams veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatieven. Eurailscout kent bovendien goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je direct reageren via de sollicitatiebutton. Heeft de functie jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Patrick Keijer, Recruiter, mobiel 06-211 59 812 of via mail patrick.keijer@strukton.com

Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op  LinkedInFaceBook of  Twitter en volg ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via