Monteur Seinwezen PGO Amstelsepoort

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam
Ben jij de ervaren Monteur Seinwezen die graag werkt aan elektrische beveiligings installaties die gebruikt worden op het spoor? Ben je oplossingsgericht en werk je graag in Amsterdam? Dan is Strukton Rail op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Monteur Seinwezen PGO Amstelsepoort ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen elektrische rail-infratechnische systemen.

Kunnen de treinreizigers die gebruik maken van het spoor tussen Weesp en Duivendrecht op jou rekenen? Wij geloven van wel. Met jouw talent voor elektrotechniek, de drive om goed werk af te leveren en jouw stressbestendigheid, ben jij de monteur seinwezen aan wie wij deze klus kunnen toevertrouwen. Dankzij jou rijden de treinen. Veilig en op tijd. Dat is nog eens een baan!

Door weer en wind kunnen jouw collega's op jou rekenen. En jij op hen. Of het nou zonnig, koud, vroeg of laat is, jij hebt maar één doel: zorgen dat het aan jou toegewezen deel van het treinbeveiligingssysteem storingsvrij functioneert. Dat je hier misschien nog niet alles van afweet, dat snappen wij heel goed. Daarom krijg je bij Strukton Rail de mogelijkheid om nog heel veel te leren. Een goed gevoel voor (elektro)techniek, grote betrouwbaarheid en de wil om te leren heb je al. De rest leer je bij ons. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat je alle benodigde opleidingen en certificaten behaalt. Daarnaast werk je ook intensief samen met ervaren collega's die jou alle ins en outs van ons mooie vak leren. En als wij het over ons mooie vak hebben, dan bedoelen wij het:

 • Uitvoeren van werkzaamheden om de railinfrastructuur te verbeteren en te vernieuwen. Dit doe je op basis van aangeleverde instructies
 • Verrichten van metingen en controles
 • Bewaken van de veiligheid voor jezelf en je collega's

Continu verbeteren van de kwaliteit van de werkzaamheden door kennis te delen en van elkaar te leren

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam regio PGO Amstelsepoort. De (Hoofd) Monteur Seinwezen gaat nog centraler staan en krijgt meer regelruimte om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

Met opgestroopte mouwen en vol energie sta jij ieder dag weer klaar om te zorgen dat de treinen vandaag én in de toekomst veilig van a naar b rijden. Die energie is aanstekelijk, zo weet je ook je collega's te motiveren. Teamwork staat bij jou namelijk voorop. Vink jij de rest van ons lijstje ook nog even af? Voor de vacature Monteur Seinwezen neem je mee:

 • In ieder geval een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 richting Elektrotechniek of Energietechniek
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goed technisch inzicht
 • Rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Een warm welkom waarbij we zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Zo krijg je vanaf dag 1 een ervaren mentor toegewezen die je klaarstoomt voor jouw carrière op en langs het spoor. Ook investeren wij graag in jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je volop de kans krijgt om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Daarbovenop bieden wij je ook nog (op fulltime basis):

 • Uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur
 • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een auto/bus en een mobiele telefoon
 • Pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds
 • Een rijkelijke beloning wanneer je nachten of weekenden werkt
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 23 adv-dagen

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via