Inspecteur/ Servicetechnicus E

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Deventer/ Groningen

Garandeer jij continuiteit en veiligheid van istallaties door laagspanningsinstallaties te keuren? Thuis in NEN normen voor gebouwinstallaties en systemen? Bedenk jij graag hoe dingen verbeterd kunnen worden? Woon je in Groningen Drenthe of Overijssel? Check deze vacature!

Dit ga je doen

Als Inspecteur ben je primair verantwoordelijk voor het keuren van laagspanningsinstallaties volgens de geldende voorschriften en NEN normen bij onze opdrachtgevers, met als doel de continuïteit en veiligheid van installaties te garanderen. Je voert zelfstandig inspecties uit, daarbij wordt verwacht dat je de bevindingen duidelijk en leesbaar rapporteert voor de klant. Daarbij weet je ook verantwoord om te gaan met het ge- en verbruik van gereedschappen/apparatuur en materialen en met keuringsplannen, testprotocollen en contractvoorwaarden, om maar een paar aspecten te noemen. Je kent de actuele installatie-eisen, normen en voorschriften en volgt de ontwikkelingen op je vakgebied op de voet. Gesignaleerde afwijkingen bespreek je met de klantverantwoordelijke, je bent proactief en denkt mee over verbetervoorstellen. Je loopt daarnaast niet weg voor wat E werkzaamheden; het verrichten van onderhoud, oplossen van een storing of een kleine regieklus. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding in elektrotechnische richting, aangevuld met vakspecialistische cursussen en trainingen. Scios scope 8 / Inspecteur laagspanningsinstallaties is een vereiste, of je bent bereid deze direct te gaan halen.
 • Enkele jaren relevante werkervaring als technicus E in een beheer & onderhoudsomgeving (utiliteit) en ervaring met inspectiewerkzaamheden.
 • Kennis NEN 3140 (installaties/arbeidsmiddelen) en NEN 1010 (opleveringsinspectie) is een must, kennis van NEN 3840 (hoogspanning), NEN 3134 (medische ruimtes), NEN 2767 (condities), thermogratie, IV-schap en ATEX is een pre.
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en beschikt over goede schriftelijke communicatievaardigheden en bent PC-vaardigheden (MS Office).
 • Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Noord Oost, je bent woonachtig in ons werkgebied en krijgt Groningen of Deventer als standplaats.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, neem dan contact op met Maurits Kuipers (Teamleider Beheer & Onderhoud) telefoonnummer 06 1160 4828. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Jos van der Vegt, HR Manager Noord-Oost, telefoonnummer 06 2041 3303.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via