Leerling vakman Verkeersmaatregelen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4MBO 1&2
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt

Voor Rayon Zuid (Helvoirt) zijn wij op zoek naar kandidaten die interesse hebben om te worden opgeleid tot Vakman Verkeersmaatregelen.

 

 

 

Dit ga je doen

Als Vakman Verkeersmaatregelen draag je zelfstandig zorg voor een correcte en veilige plaatsing;  onderhoud en verwijdering van verkeersmaatregelen. Deze werkzaamheden worden verricht volgens richtlijnen; tekeningen en instructies. Je bent inzetbaar voor alle disciplines van Van Rens mobiliteit, dit houdt in geleiderail; markeringen en infratechniek. De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden, ‘s nachts en in weekenden.

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s van Rayon Zuid.

Dit verwachten wij van jou

- VMBO werk- en denkniveau

- Je houdt van aanpakken en werkt graag zelfstandig

- Je bent flexibel

- Je bent representatief en communicatief vaardig

- Goede kennis van de Nederlandse taal

- Woonachtig in de buurt van Helvoirt

- Rijbewijs B is vereist, rijbewijs C(E) is een pré

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Leerling vakman Verkeersmaatregelen bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via