Spoor kraanmachinist (KROL Machinist) gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Ben jij een Kraan Machinist die al minimaal 3 jaar ervaring heeft met het bedienen van een KROL (kraan op lorries) Wil jij werken in een groot team met moderne machines en bij het grootste en leukste spoor infrabedrijf van Europa? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen

Als KROL Machinist bij Strukton Rail bedien je de KROL (kraan op lorries) voor projecten en onderhoud aan het spoor. Je bereidt je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Samen met de uitvoerder beoordeel je de haalbaarheid van je werk en neem je eventuele afwijkingen in behandeling. Je staat stevig in je schoenen, want alleen jij kan aangeven of iets gebeurt volgens de (veiligheids)voorschriften. Nadat je werk erop zit, maak je de KROL gereed door deze geordend en schoon achter te laten.

Vanzelfsprekend gebruik je altijd je persoonlijke beschermingsmiddelen en leef je de (veiligheids) regels na.

Meer weten over wat je gaat doen? Lees dan het interview met Jeroen Kout! Of kijk een kort filmpje van de KROL.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines in Nederland. Jouw machine is een van de nieuw aangeschafte KROL's die is aangepast volgens onze wensen en eisen. Het samenstellen van de wensen en eisen doen we in overleg met onze KROL Machinisten. Zij zijn immers degenen die met de machine werken. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen. Jouw toekomstige collega's houden van hun machines en zijn trots op hun vak.  Onderhoud aan onze machines doen we zelf in onze eigen werkplaats. Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste tijd en plek beschikbaar zijn. 

Het hoofdkantoor is in Utrecht, maar daar zal je zelf weinig zijn. Je bent landelijk werkzaam op verschillende projecten.

Dit verwachten wij van jou

Voor de functie van KROL Machinist verwachten wij van jou een flexibele instelling, aangezien je veel in nachten en weekenden werkt. Vanuit passie voor je vak en met je goede communicatieve vaardigheden weet je goed aan je collega's uit te leggen waarom bepaalde dingen op een bepaalde manier moeten of niet mogelijk zijn. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je in ieder geval over ruime ervaring als kraan-machinist bij voorkeur KROL-machinist W5.02 

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is in Nederland het grootste spoorbedrijf. Met onze ruim 1.800 medewerkers verzorgen wij vernieuwings- en onderhoudswerkzaamheden op spoor-, tram- en metrogebied, kabelwerk, bovenleidingwerk en installatietechniek. Alles met het doel de trein te laten rijden. In Nederland hebben we ongeveer 50% van het spoorwegnet in onderhoud: circa 2.800 kilometer spoor, 60 km lightrail, 2.500 kilometer bovenleiding, 2.000 wissels, 700 overwegen en 650 bruggen. Naast onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw van het spoor ondersteunen wij vanuit Nederland andere landen met onder meer assetmanagement, monitoring en inspectie, groot spoormaterieel en railvervoersdiensten. 

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je jouw ambities vorm kunt geven. Als KROL-machinist is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 ADV-dagen. En je wordt rijkelijk beloond wanneer je nachten en weekenden werkt. 

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Wil je meer zien van ons werk? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via