Begroter

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wegens vervanging zijn wij voor rayon Noord (locatie Utrecht) op zoek naar een Begroter.

 

 

Dit ga je doen

Aan de hand van offerteaanvragen bepaal je als begroter zowel de kostprijs als de verkoopprijs. Dit doe je door het aanvragen en beoordelen van bestekken en offertes, het initiëren van alternatieven en deze verder uit te werken. Daarnaast behoort ook het signaleren;  beoordelen; inschatten en adviseren omtrent (mogelijke) risico’s en kansen binnen de bandbreedte van het bestek of de functionele eisen van de opdrachtgever tot je taken. Uiteraard zorg je voor een adequate werkoverdracht.

Tot slot benader je actief (potentiële) klanten en verwerf je, in overleg met je operationeel leidinggevende, projecten.

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden in nauwe samenwerking met de collega’s op de vestiging in Utrecht, je rapporteert daarbij rechtstreeks aan de rayonmanager. Rayon Noord bedient haar klanten op het gebied van alle disciplines van Van Rens Mobiliteit.

 

Dit verwachten wij van jou

  • Een afgeronde MBO/HBO- opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek
  • Ervaring als begroter
  • Het is een pre als je ervaring hebt op het gebied van (tijdelijke) verkeersmaatregelen
  • Je bent communicatief vaardig; proactief; flexibel en komt zowel zelfstandig als in een team goed tot je recht
  • Kennis van de markt en van diverse contractvormen
  • Administratief en cijfermatig goed onderlegd
  • Je bent nauwkeurig; oplossingsgericht en werkt innovatief waarbij de klant centraal staat

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie begroter bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via