KAM medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht of Helvoirt (in overleg te bepalen).

Voor de afdeling KAM is Van Rens mobiliteit opzoek naar een KAM medewerker ter ondersteuning van de KAM coördinatoren. Wij nodigen starters op de arbeidsmarkt van harte uit om te solliciteren! Standplaats is in overleg te bepalen (Helvoirt of Utrecht).

 

Dit ga je doen

Als KAM medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor (bijna) ongevallen. Je zorgt ervoor dat de melding bij de juiste persoon terecht komt, bewaakt het proces en geeft de melder een terugkoppeling. Tevens ben je de procesbewaker van het project ‘continue beter’. Je bewaakt de voortgang van de diverse trajecten en hebt hierbij contact met diverse medewerkers in de organisatie die bij de trajecten betrokken zijn. Daarnaast verricht je diverse ondersteunende taken voor KAM gerelateerde zaken en ondersteun je de KAM coördinatoren met diverse administratieve werkzaamheden.   

 

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden binnen de afdeling KAM.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een enthousiaste, proactieve en leergierige werkhouding met het vermogen om zelfstandig en in een team te functioneren. Verder heb je een HBO opleiding in de richting van Integrale Veiligheid afgerond, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je gestructureerd werken.  Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van Helvoirt of Utrecht.

 

Dit mag je van ons verwachten

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie KAM medewerker bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via