Embedded Software Designer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Hengelo
Hou jij van creatieve en innovatieve uitdagingen op hard- én software gebied en ben je graag bij het volledige ontwikkeltraject betrokken? Wordt jij dan onze nieuwe collega bij System & Software Engineering?

Dit ga je doen

Als Embedded Software Designer bij Strukton Systems zal je in zeer afwisselende multidisciplinaire projecten en producten werken. Van monitoring en prognose solutions, via (reizigers)informatie systemen naar Big Data/BI solutions.

Je bent voor deze projecten, producten en solutions verantwoordelijk voor het gehele traject; specificeren, ontwerpen, implementeren én testen van software voor embedded systemen.

Of in meer detail;

Jouw project start bij het creëren en opstellen van heldere software specificaties en bijbehorend ontwerp in samenspraak met de interne klant. Je assisteert bij het opstellen van de hardware/software component interfaces, waarna jij daadwerkelijk de software componenten gaat coderen, integreren, testen en onderhouden.
In het ontwikkelproces participeer je in document en code reviews en ben je verantwoordelijk voor het correct inschatten van omvang en benodigde effort voor jouw persoonlijke activiteiten.

De voortgang van je werkzaamheden rapporteer je aan de softwareprojectleider.   

Dit is je afdeling

De afdeling System & Software Engineering (S&SE) van Strukton Systems is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hardware en software systement.

Hier werken bijna 30 technische IT experts dagelijks aan de ontwikkeling van een zeer gevariërend en breed scala van toepassingen voor zowel interne als externe klanten. Voorbeelden zijn (conditie) monitoring, informatie systemen, systemen voor het monitoren van gebouwen, draadloze communicatie toepassingen, camerasystemen, IoT toepassingen en diverse App ontwikkeling voor mobile devices.

Binnen veel van deze toepassingen wordt gebruik gemaakt zelf ontwikkelde hardware ontwikkelingen voorzien van embedded software, eventueel in combinatie met (grote) databases en uitgebreide websites en apps voor gebruikers en beheerders.

De sfeer binnen de organisatie kenmerkt zich als open, informeel, motiverend en uitdagend.

Dit verwachten wij van jou

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, richting (Technische) Informatica, Computer Science, Software Engineering o.d.
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring met software ontwikkeling
 • Kennis van en ervaring met C/C++, C# of Python, real-time OS's, Linux, en SCM tools.
 • Kennis van Matlab en Labview is een pre.
 • Self-starter en pro-actief
 • Klantgericht
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Incidenteel bezoek op locatie bij (inter)nationale klanten/projecten.

Dit mag je van ons verwachten

Met de sfeer van een kleine bedrijfsonderdeel (ongeveer 30 man totaal) en de back-up van een grote organisatie kun je veel leren en heb je kansen om je ambities vorm te geven. Je werkt samen in een team van gepassioneerde collega's aan uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden hechten we veel waarde aan opleiding en ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nazanin Sharif via nazanin.sharif@strukton.com of via 06-15539721


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via