Productiemedewerker

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Prefab Beton is leverancier van een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in railinfra producten, maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw, de woningbouw als de utiliteitsbouw. Maar wat we ook doen en maken, Strukton Prefab Beton levert altijd maatwerk. Bij ons krijgt ieder project specifieke aandacht.

Ter aanvulling van ons productieteam zijn wij nog op zoek naar productiemedewerkers.

Dit ga je doen

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het op juiste wijze produceren van de verschillende producten. Dit kunnen zowel standaard producten zijn, als projecten. Je zorgt ervoor dat de mal goed wordt ingericht met de juiste wapening en in te storten voorzieningen en stort beton. Je werkt met meerdere collega’s in een productiehal en wordt aangestuurd door de meewerkend voorman. Uiteraard zorg je voor kwalitatief goede producten en een opgeruimde werkplek.

Dit verwachten wij van jou

Een productiemedewerker van Strukton Prefab Beton heeft ervaring in de betonproductenindustrie en beschikt over het diploma Betonvakman, kan tekeninglezen, toont initiatief en houdt van aanpakken. Samenwerken zit bij ons in het DNA en het is van belang dat  je de Nederlandse taal goed spreekt en begrijpt.
Indien het bovenstaande geen onderdeel uit maakt van jouw CV dan heeft het geen zin om te solliciteren want dan nemen we je sollicitatie niet in behandeling.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Prefab is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en hebben we prima arbeidsvoorwaarden conform de cao voor de betonproductenindustrie.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze functie maar wil je nog wat meer informatie, dan kun je contact opnemen met Eugene Caron. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op tel.                     +31 (0)6 5473 8589.
Je sollicitatie kun je uiterlijk 15 maart 2018 mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature productiemedewerker Prefab of gebruik de solliciteer knop onderaan deze vacature.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via