Maintenance Engineer

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een Maintenance Engineer met passie voor onderhoud, oog voor kosten, drive om te verbeteren en interesse in werken in technologisch hoogwaardige omgeving.

Dit ga je doen

Als Maintenance Engineer bij Strukton Worksphere ben je verantwoordelijk voor ondersteuning bij het uitvoeren van het onderhoudsmanagement binnen bestaande contracten. Je stuurt op optimalisatie van de bouwkundige installaties van onze klanten en werkt daarin integraal en landelijk samen met de collega’s binnen Beheer en Onderhoud.  Je voert conditiemetingen uit, maakt meerjarenbegrotingen en adviseert op het gebied van onderhoud, energie, comfort en bouwkundige aanpassingen, vaak onderbouwd met een business case. Als engineer ben je een expert op je vakgebied. Door je gevraagde en ongevraagde inbreng van kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt  een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde , beschikt over goede vakkennis  waaronder NEN 2767 en/of RGD BOEI.
  • Je bent communicatief sterk, stressbestendig, in staat anderen te overtuigen en resultaatgericht.
  • Je kunt goed analyseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anke van Leeuwen, Consultant  telefoonnummer 06- 22993202 of reageer direct via de 'sollicteren' button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via