Werkvoorbereider Civiel (parttime of fulltime)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Scharwoude

Houd jij van afwisseling in je werk? Werk jij graag binnen een breed aandachtsgebied en heb jij een passie voor civiele betonbouw en voor wegen?

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van project(en). Het werk is afwisselend, er is voor jou voldoende technische uitdaging en je hebt veel overleg met de uitvoering. Geen dag is voor jou hetzelfde, je werkt op verschillende kantoren en gaat op locatie projecten schouwen. Daarom vragen we van jou ook een stuk flexibiliteit. Hier staat tegenover dat je waarschijnlijk veel vrijheid zult ervaren tijdens je werk. Wij bevinden ons in een breed werkgebied, van wegen tot stranden en sluizen en gemalen met vispassage. Dat houdt in dat we van jou een brede technische interesse vragen omdat je niet alleen met civieltechnische vraagstukken geconfronteerd zal worden maar ook met elektrotechnische vraagstukken of bijvoorbeeld besturingstechniek.

Dit is je afdeling

Jij als werkvoorbereider komt te werken binnen een grote organisatie waar veel verschillende disciplines zich onder een dak bevinden. Waarbinnen het mogelijk is om als specialist aan grote integrale projecten te werken maar waarbij je regionaal ook binnen kleinere projecten een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief te zijn. Een organisatie die in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen, een uniforme manier van werken en waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt maar met de bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Warm, open en ondernemend.

Binnen deze organisatie kom jij te werken in een klein maar hecht team bestaande uit een uitvoerder, een projectmanager en de mensen op locatie die het werk uitvoeren.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een kei in het plannen en organiseren. Je bent nieuwsgierig en kunt ook commercieel denken. Ben je bijvoorbeeld op locatie en de klant heeft het over het uitbreiden van werk of een tweede vispassage dan weet jij hier slim op in te spelen.

Verder vragen we;

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO opleiding Civiel of Bouwkunde;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de civiele sector of in de bouw, dit hoeft niet perse in de rol van werkvoorbereider te zijn;
 • Dat je 32 - 40 uur beschikbaar bent;
 • Dat je woonachtig bent in een straal van 60 kilometer van Amsterdam.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld;
 • 43 roostervrije dagen;
 • pensioenregeling met 60% werkgeversbijdrage;
 • auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • collectieve ziektekostenverzekering.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via