Manager Smart Building (Strukton PULSE)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een gedreven operationeel manager voor ons Strukton PULSE team. Iemand die graag werkt aan vraagstukken rondom Smart Buildings, Internet of Things (IoT) en data-gestuurde dienstverlening.

 

Dit ga je doen

Wat is Strukton PULSE

Strukton PULSE zet de data van de mens, techniek en omgeving om naar informatie. Door gebouwen 24/7 te monitoren, afwijkingen en gedrag te voorspellen worden storingen voorkomen. Hetgeen tegelijkertijd de  levensduur verlengt, energieverbruik en onderhoudskosten reduceert. Het resultaat, een voorspelbare en gepersonaliseerde dienstverlening. 

Wat doet een manager bij Strukton PULSE?

Als manager ben je operationeel verantwoordelijk voor het Strukton PULSE-team. Hiermee houd jij letterlijk en figuurlijk de vinger aan de pols van gebouwen van onze klanten. Je voelt je thuis in de wereld van digitale informatie. Met jouw kennis ervaring binnen Smart Buildings vind je het een uitdaging om te werken voor complexe technische projecten, waarbij regeltechniek, IT en gebouwautomatisering belangrijke elementen zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van het kwaliteitsniveau (o.a. projectimplementaties en ISO27001), de planning, het budget en de risico’s van de implementatie- en servicewerkzaamheden van de Strukton PULSE projecten. Als people manager geef je leiding aan een team van circa 10 technisch specialisten en consultants. Je hebt coachende kwaliteiten om je team optimaal te ondersteunen zonder daarbij het individu uit het oog te verliezen.

Om meer gebouwen aan te sluiten op het Strukton PULSE platform werk je samen met diverse belanghebbenden zoals klantteams, salesmanagers en het ontwikkelteam van Strukton PULSE.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Relevante HBO/WO opleiding;
 • Je beschikt over > 5 jaar relevante aantoonbare werkervaring waaronder coachend leidinggeven aan professionals, bij voorkeur binnen onze branche op het gebied van (operationeel) projectmanagement en procesoptimalisaties;
 • Ervaring met smart buildings, gebouwautomatisering en IoT;
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren; je bent een sparringpartner voor het management en een klankbord het ontwikkelteam van Strukton PULSE;
 • Naast analytische vaardigheden ook communicatief sterk, met de nadruk op het beïnvloeden van beslissingen met gegevens;
 • Je hebt een data-gedreven aanpak;
 • Je volgt trends in de branche om een ​​visie op lange termijn technologie te ontwikkelen en om te zetten in actie-initiatieven.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Bij de afdeling PULSE kijken we verder dan naar het gebouw alleen. Gebouwen worden steeds vaker verbonden met hun omgeving en met gebruikers (connected users). Digitalisering maakt dit mogelijk. Steeds meer functies, zoals wonen, werken, reizen, verblijven, recreëren en winkelen worden gecombineerd (Smart Buildings & Cities). (Utiliteits) gebouwen zijn daarmee onderdeel van een ecosysteem op het gebied van energetica, mobiliteit, voorzieningen en veiligheid. Het Strukton PULSE platform ondersteunt dit ecosysteem middels integrale data analyses.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

 

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR Manager , e-mail. Kim.Baumen@strukton.com tel.nr. 06-10977854 of Maikel Nabuurs, Manager Monitoring & Datamanagement, e-mail maikel.nabuurs@strukton.com  tel.nr. 06-51593651.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via