Uitvoerder Wegenbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Wijchen

Jouw passie: het realiseren van prachtige en uitdagende projecten in de Wegenbouw.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder op de vestiging Wijchen ben je verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten in met name de regio Gelderland. Je hebt daarbij een belangrijk aandeel in het projectresultaat. Je bent er verantwoordelijk voor om projecten in goede banen te leiden en deze conform planning en kostenraming winstgevend te realiseren. Als geboren organisator denk je vooruit, bewaak je de voortgang en weet je wanneer je in moet grijpen. Je geeft leiding, hebt hierin een coördinerende en uitvoerende rol en je weet teams te motiveren. Daarnaast adviseer je de projectleiding, je neemt deel aan bouwvergaderingen en je signaleert meer- en minderwerk en draagt zorg voor de financiële afwikkeling hiervan.

 

Dit is je afdeling

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen, Oldenzaal en Wijchen. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

 

Dit verwachten wij van jou

Met ons regiokantoor in Wijchen staan we midden in de regio en ons regionale team spreekt de taal van de klant. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je in de regio Arnhem/Nijmegen woont en dat je daar de afgelopen jaren een breed netwerk hebt opgebouwd.

 Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de Civiele Techniek
 • Achtergrond in een multidisciplinaire werkomgeving
 • Ruime ervaring in het operationeel aansturen van uitdagende projecten in de wegenbouw
 • Ervaring met diverse vormen van RAW werken
 • Kennis van nieuwe contractvormen, waaronder UAVgc
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en een coachende stijl van leidinggeven
 • Bouwprofessional met oog voor samenwerking
 • Analytisch vermogen
 • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Reef Infra: effectief en efficiënt

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Erik van Ham, Rayonmanager, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via