Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Wijchen

Deel jij onze kijk op bouwen en ondernemen? Wil je deel uitmaken van onze projectteams en ga je graag de uitdaging aan om de klantvraag te vertalen naar een efficiënte en resultaatgerichte projectaanpak? Kom ons versterken!

Dit ga je doen

Als Calculator binnen de discipline Wegen voor onze vestiging in Wijchen ben je verantwoordelijk voor het maken van betrouwbare kostprijsberekeningen die de basis vormen voor een solide inschrijving en projectuitvoering. Je bepaalt de kostprijs van projecten, vraagt offertes aan en beoordeelt deze en signaleert risico’s. Dit kunnen traditionele RAW bestekken zijn maar ook UAV-GC werken en in dergelijke gevallen maak je deel uit van een tenderteam. Je bent sparringpartner van het management bij het beoordelen van risico- en kansprofielen en het vaststellen van de aanbiedingsprijzen.

 

Dit is je afdeling

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen, Oldenzaal en Wijchen. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

 

 

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Houd jij ervan om eerst te denken en dan te doen, processen optimaal voor te bereiden en te bewaken? Ben jij die proactieve professional die met veel drive zijn of haar talenten in de hoogste versnelling wil zetten en ben je communicatief vaardig? Solliciteer dan direct.
 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de Civiele Techniek
  • Minimaal 3 jaar ervaring met de calculatie van civiele projecten
  • Teamplayer met oog voor samenwerking
  • Scherpe onderhandelaar
  • Analytisch vermogen
  • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Reef Infra: effectief en efficiënt

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Erik van Ham, Rayonmanager, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via