Klantmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende Klantmanager die één of meerdere Onderhoudscontracten gaat leiden en uitbouwen.

Dit ga je doen

Als Klantmanager bij Strukton Worksphere sta je voor klanttevredenheid en een goed rendement. Ondernemerschap is dan ook je tweede natuur. Je bent verantwoordelijk voor het managen van lopende Maintenance-contracten en voor acquisitie van Buiten Contractueel Werk. Je bent een uitstekende relatiebouwer die de contractpartners adviseert en aanstuurt op contractuitbreiding en -verlenging.  Je geeft operationeel leiding aan het klantteam dat werkzaamheden gaat uitvoeren. Je bent financieel verantwoordelijk, en rapporteert maandelijks aan zowel klant als aan eigen organisatie.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent klantgericht en weet zijn behoeftes te vertalen in technisch organisatorische oplossingen;
  • Je kunt goed overtuigen, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding en hebt minstens 6 jaar ervaring in het leiden van complexe onderhoudscontracten.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter regio Zuidwest, telefoonnummer 010-2582813.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via