Werkvoorbereider PGO Amstelsepoort

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam
Passie voor het Spoor? Organiseer jij graag het werk voor een multidisciplinair onderhoudsteam? Wij zoeken een Werkvoorbereider die het contractteam bij Strukton Rail, PGO Amstelsepoort komt versterken!

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Rail Projecten is geen dag hetzelfde. Je doet praktijkervaring op in een omgeving waar je kunt ontwikkelen en leren. In jouw werk als werkvoorbereider pas jij nieuwsgierigheid toe in je dagelijkse ritme. Jouw functie bestaat uit het zorgdragen voor de gehele werkvoorbereiding. Voor dit werk vorm je een team samen met de infra verantwoordelijke, productiemanager en de hoofdmonteurs met voorbereidende taken. In jouw dagelijkse werkzaamheden behoort het opnemen en calculeren van diverse werken tot jouw verantwoordelijkheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor de planningen en de inkoopvoorbereiding. Ook controleer je de binnenkomende facturen van de leveranciers en de opdrachtgever. Als persoon ben je iemand die graag wil door ontwikkelen, het beste uit jezelf wilt halen. Dit alles doe jij in een werkomgeving waarin jij klaargestoomd wordt tot een Coordinerend Werkvoorbereider. Dat is jouw drijfveer. Je werkt hierin nauw samen met het hele contractteam.

Je verantwoordelijkheden zijn o.a.: Een integraal en optimaal jaarplan opleveren en ervoor zorgen dat je dit plan continu verbetert. De Werkvoorbereider faciliteert hoofdmonteurs met voorbereidende taken met werkplannen zodat deze tijdig aan de slag kunnen gaan. Het is jouw verantwoordelijkheid dat veiligheid zal worden geborgd in de werkplannen
Verdere taken zijn:

 • Je zorgt voor kostenefficiënte inkoop en tijdige levering van middelen.
 • Je zorgt voor optimale samenwerking tussen de verschillende techniekvelden
 • Als Werkvoorbereider zorg je voor een continue verbetering en bijsturing
 • Opstellen van een optimaal jaarplan onderhoudsactiviteiten.
 • Continu verbeteren jaarplan onderhoudsactiviteiten lopende het jaar

Dit is je afdeling

Bij het onderdeel Onderhoud van Strukton Rail werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo'n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en o.a. in Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met big data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

D Werkvoorbereider die Strukton Rail voor het PGO gebied Amstelsepoort zoekt neemt mee aan bagage:   
 • HBO richting Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, GWW of Infra
 • Een collegiale instelling.
 • Nieuwsgiering naar het vak van Werkvoorbereider
 • Een goede kennis van Excel
 • Enige kennis van database programma's
 • Enkele jaren werkervaring
Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren en je hebt een goede beheersing van administratieve processen. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Als Werkvoorbereider  ben je een stressbestendige teamspeler.

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt onderdeel uit van Strukton Rail Nederland bv. We werken in 2 werkmaatschappijen (SR Projecten en SR Onderhoud) waarbij jij gaat werken voor Strukton Rail Onderhoud. De werkmaatschappijen kenmerken zich door de drive om succes te hebben, binnen een PGO gebied minder storingen en snellere hersteltijd te bewerkstelligen en gezamenlijk de projecten tot een goed einde te brengen. Wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, dan staan je collega's klaar om je te helpen. Samen wordt er gekeken naar een ideale oplossing. Samenwerking en collegialiteit kenmerken de werkmaatschappijen binnen Strukton Rail.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft Strukton Rail verschillende interne en externe MBO / HBO / WO studiemogelijkheden en bieden we onze medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de CAO RIS (Railinfrastructuur), waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en 18 roostervrije dagen per kalenderjaar.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via