Servicetechnicus Liften

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Ben jij woonachtig in de regio Almelo, Deventer, Hengelo en wil jij werken bij onze liften-club? Leuke en ervaren collega's met passie voor hun vak, en voor liften.... Bekijk deze vacature Servicetechnicus Liften.

Dit ga je doen

Als Servicetechnicus ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de liftinstallaties van onze klanten in topconditie zijn. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en het oplossen van storingen.  Daarnaast voer je allerlei kleine klussen uit. Je werkt aan verschillende merken en types liftinstallaties.  Je organiseert je eigen werk (planning, materialen, administratie), maar houdt daarbij altijd nauw contact met je collega’s.  Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk, en hebt ervaring in Service en Onderhoud aan liftinstallaties;
  • Je werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 4 of hoger) en minstens 5 jaar relevante werkervaring.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Mathijs Rotink, HR Manager, telefoonnummer 06 12411232.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via