Senior Uitvoerder Seinwezen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht (Landelijk)
Zorg jij er voor dat het werk op de afgesproken tijd klaar is; ook al is het hectisch?

Dit ga je doen

Aan en op het spoor gebeurt altijd wel wat. Of dat nou in Amsterdam, Groningen of Maastricht is, in de weekenden of in de vrieskou. De monteurs van Strukton Rail zorgen ervoor dat de treinen rijden, veilig en op tijd. Monteurs die jij als uitvoerder seinwezen op efficiënte wijze aanstuurt. Met jouw kennis van zaken en leidinggevende kwaliteiten hou jij onze projecten op het spoor.

Met jouw vermogen om snel te schakelen en je wil om goed te presteren, schrik je niet van de verantwoordelijkheid voor de planning, kwaliteit en veiligheid van projecten. En niet alleen van projecten, maar ook van de medewerkers. Want als rots in de branding ben jij hét aanspreekpunt voor de monteurs en klanten. Ook als de dingen niet helemaal gaan zoals gepland. Met jouw natuurlijke leiderschapsskills en communicatieve vaardigheden weet jij hier op in te spelen en kom je met passende oplossingen. Zo lever je samen met jouw team altijd het gewenste resultaat. Verder ziet jouw nieuwe baan als uitvoerder seinwezen er als volgt uit:
- Realiseren van contract- en/of bestekafspraken, inclusief het vastleggen van uitzonderingen.
- Ervoor zorgen dat bij iedere inbedrijfstelling jouw deel van de treinbeveiligingsinstallatie veilig en tijdig in gebruik genomen wordt. Onder alle omstandigheden, hoe groot of complex het project ook is.
- Dagelijks instrueren en aansturen van de monteurs op locatie.
- Beoordelen, coachen en ontwikkelen van jouw eigen team.
- Coördineren, bewaken en delegeren van de werkzaamheden, o.a. met onderaannemers en andere externe partijen.
- Bijhouden van de administratie en rapporteren over lopende en afgeronde projecten.
- Bewaken van de veiligheid voor jezelf en je collega's.

Dit is je afdeling

Houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is het onderdeel Projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Hier werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan grote spoorprojecten in binnen- en buitenland. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of wat dacht je van een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm? Jouw toekomstige collega's zijn echte vakmensen en trots op hun vak.

Dit verwachten wij van jou

Met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en jouw natuurlijke manier van leidinggeven maak jij van ieder project een succes. Jij weet precies wanneer je moet bijsturen, aansporen of loslaten. Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor en die inzet verwacht je ook van je team. Dat komt goed uit, want bij Strukton Rail gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Dat je bovendien met jouw scherpe blik altijd het overzicht bewaart, daar twijfelen wij niet aan. Vink jij de rest van ons lijstje ook nog even af? Voor de vacature uitvoerder seinwezen neem je mee:
- In ieder geval een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek of Energietechniek.
- Rijbewijs B.
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de railbranche.
- Een coachende stijl van leidinggeven.

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden je een werkomgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie waar jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Wij investeren graag in jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je volop de kans krijgt om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je ook nog (op fulltime basis):

- Uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur.
- Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een bijvoorbeeld een auto, laptop, tablet en mobiele telefoon.
- Pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds.
- Een rijkelijke beloning wanneer met weekenden toeslagen.
- 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 18 adv-dagen.

Meer weten en solliciteren?

Kunnen wij en alle treinreizigers op jou rekenen? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande button.

Graag eerst meer informatie? Onze corporate recruiter, Marc Kessels, beantwoordt al je vragen via marc.kessels@strukton.comAcquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via