werkvoorbereider infra

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Op zoek naar een uitdagende baan in de werkvoorbereiding?

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van diverse activiteiten ten behoeve van onze projecten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op het bedrijfsbureau voor de projectleider en uitvoerder ter ondersteuning van diverse werkzaamheden. Je verricht werkzaamheden vanuit je kantoor in Breda en deels op de projectlocaties. Je houdt je onder andere bezig met het aanmaken en bijhouden van projectdossiers, je verzorgt de inkoop en je stelt planningen op. Ook houd je je bezig met projectbeheersing, risicomanagement en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van werkbegrotingen en werk- en keuringsplannen. Je bespreekt werkmethoden, de planning en bijbehorende kostprijs met de projectleider en uitvoerder, je geeft advies en ondersteunt de uitvoering bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen.

Dit verwachten wij van jou

Je bent zelfstandig en proactief. Binnen ons dynamisch bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent alert en actiegericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden zijn jou niet vreemd. De collega werkvoorbereider die wij zoeken is een echte teamspeler. Je bent assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek of technische bedrijfskunde op Hbo-niveau en minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt kennis van RAW contracten en de potentie en ambitie om andere contractvormen, zoals UAV-GC, te leren kennen.

Dit mag je van ons verwachten

Het onderscheidend vermogen van Rasenberg Infra zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Wij zijn inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Met Rasenberg Infra denk je verder, groei je verder en ontwikkel je verder.

Verder bieden wij je:

  • deelname aan ons FIT programma (het ontwikkelen van je soft skills) met de eventuele mogelijkheid tot deelname aan Strukton Jong Management.
  • 40 vakantiedagen op fulltime basis per jaar 
  • leaseauto, laptop en mobiele telefoon
  • beloning conform de Strukton arbeidsvoorwaarden,

Daarnaast bestaat de doorgroeimogelijkheid richting projectcoördinator.

Organisatie

We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra, onderdeel van Strukton Civiel, is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten.

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. Hierin heeft de industriële leiding bouw en betonbouw een prominente rol.

Meer weten?

Neem contact op met Jan-Willem Brandwijk, regiomanager Zuid-West via telefoonnummer 06-41 41 08 80.

Solliciteren

Ben jij de werkvoorbereider die Rasenberg Infra zoekt? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar HRM@rasenberginfra.nl o.v.v. vacature werkvoorbereider. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via