SharePoint beheerder/Consultant

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wel eens gedacht aan werken in de ICT in de civiele sector waar SharePoint / Office 365 één van de strategische pijlers wordt waar de IT- architectuur van Civiel op gaat rusten?
Lees verder en solliciteer op de functie van SharePoint beheerder / consultant.

Dit ga je doen

In deze functie ben je zelfstandig en verantwoordelijk voor de stabiliteit en het optimaal functioneren en inrichten van de SharePoint / Office 365 omgeving. SharePoint ondersteunt binnen Strukton één van de  primaire bedrijfsprocessen. Je checkt dagelijks de werking van de applicatie, voert onderhoud uit op de databases, checkt de logfiles en zorgt ervoor dat er tijdig onderhoud uitgevoerd wordt. Je schrijft afhankelijk van de vraag het functioneel ontwerp uit of pakt dit samen met de informatiemanager op. Na een grondig en gestructureerde testperiode breng je updates in productie. Je bent niet alleen technisch bezig. Je geeft ook trainingen aan nieuwe eindgebruikers en vervolgtrainingen over nieuwe functionaliteiten aan de ervaren gebruikers. In je werkzaamheden werk je volgens ITIL- en ASL-procedures. Om een beeld te vormen over de projecten van Strukton Civiel raden wij je aan te kijken op de website van Strukton Civiel.

Dit is je afdeling

Als Sharepointbeheerder / consultant ben je onderdeel van de afdeling ICT. De afdeling ICT bestaat uit 22 medewerkers. Al jouw collega’s hebben gemiddeld 8 jaar werkervaring. Iedereen kent zijn verantwoordelijkheid en is goed in zijn vak. De sfeer is informeel en de afdeling is sterk gericht op gezamenlijk overleggen over ICT vraagstukken. Ook in gevallen waarin we niet op één locatie bijeen zitten. Een hecht team dat elkaars kennis en ervaring benut om tot optimale resultaten te komen.

Dit verwachten wij van jou

Het is een vrij zelfstandig functie, die nauw samenwerkt met de afdeling informatiemanagement.

Je kunt goed met mensen omgaan, je praat gemakkelijk en luistert goed, vraagt door en weet snel tot de kern van het probleem te komen. Je schakelt snel, kunt  goed in teamverband werken en bent pragmatisch. Verder: 

  • Heb je HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je 3 tot 5 jaar werkervaring met Microsoft SharePoint / Office 365 producten;
  • Heb je brede kennis van SharePoint 2010 / Office 365;
  • Ben je bekend met ITIL en ASL procedures.

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke en zelfstandige functie in een werkomgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en aansprekende projecten. Je salaris wordt per vier weken uitbetaald, dus in totaal ontvang je 13 periodes salaris. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een auto, een smartphone en een laptop van de zaak en kun je deelnemen aan de pensioenregeling. Ook kun je deelnemen aan de collectieve zorgverzekering. Omdat wij ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen.  Het betreft een fulltime dienstverband in een jaarcontract met de intentie om dat bij goed functioneren om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je vaste werkplek is op het hoofdkantoor in Utrecht. 

Meer weten en solliciteren

Heeft de functie van SharePoint Beheerder/Consultant jouw interesse gewekt, maar wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Evert Wilkes, IT Manager. Zijn telefoonnummer is  06 51 62 48 35.
Evert is dagelijks tot 17.00 uur bereikbaar voor vragen over deze functie. Eventueel kun je hem ook jouw vragen mailen via evert.wilkes@strukton.com

En ben je enthousiast geworden over de functie van SharePoint beheerder? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com  o.v.v. vacature Applicatiebeheerder SharePoint

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via