Medior Buyer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Deventer of Groningen

Strukton Worksphere zoekt een ervaren en bevlogen Medior Buyer om samen onze inkoop in de regio Noord Oost naar een volgend niveau te brengen.

Dit ga je doen

Als Medior inkoper bij Strukton Worksphere ben je een spin in het web van het inkoopproces binnen de regio Noord Oost, voor jouw aandachtsgebied. Je moet frequent schakelen qua materie en gesprekspartners, je werkt nauw samen met collega’s op verschillende niveaus. Van inkoopmanagers tot de interne bestellers. Je rapporteert direct aan de inkoopmanager.

Je bent ondernemend en weet hierbij uitstekend de vertaalslag te maken van de klantbehoefte naar het inkoopproces, onder andere door bij te dragen aan make or buy keuzes. Je communiceert zowel in- als extern met flair en verliest daarbij nooit het doel uit het oog: het creëren van onderscheidend vermogen.

In deze functie vervul je de inkooptaken in de breedste zin van het woord en wordt je naar een hoger niveau gecoacht. Zie jij het als een uitdaging de geheimen van de markt volledig te doorgronden en om van daaruit samen met de leverancier slimme oplossingen voor complexe opdrachten te bedenken dan wel zo gunstig mogelijke condities te realiseren.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in technische of bedrijfskundige/commerciële richting, aangevuld met NEVI 1. Je bent bereid om in de toekomst NEVI 2 te gaan volgen;
 • Werkervaring als inkoper binnen onze branche (bouw of installatietechniek) is een pre;
 • Je bent vaardig in het onderhandelen en hebt plezier hierin;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;
 • Je bent in staat verschillende niveaus met elkaar te verbinden en de juiste klantbehoefte te (h)erkennen om te komen tot innovatieve en duurzame oplossingen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
 • Een goed salaris en concurrerende arbeidsvoorwaarden;
 • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de tweede of derde stap in zijn/haar inkoopcarrière gaat maken.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via