SAP Consultant Business Intelligence & Asset Management

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Ben jij een slimme, ambitieuze en charismatische SAP Consultant die zin heeft om nogal wat plannen te realiseren de komende jaren? Denk aan een migratie naar S/4HANA en BW/4HANA? Wil je meebouwen aan fantastische oplossingen in Fiori, Dashboarding, Asset Management en Internet of Things (IoT)? Dan komt ons ERP-team graag met jou in contact!

Dit ga je doen

Wat doet een SAP Consultant bij Strukton Worksphere?

Bij Strukton Worksphere hebben we graag onze systemen op orde, daarin lopen wij voorop, en daarom is jouw functie voor de organisatie erg belangrijk. Als SAP-consultant ben je medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling en de ondersteuning van het Strukton SAP-platform.  Je bent een belangrijke sparringpartner van de business en je zorgt ervoor dat onze ERP- en BI-omgeving een geweldige werkomgeving wordt voor onze medewerkers. Je communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van eisen en wensen.

Daarnaast participeer je volop in projecten (en trekt ze ook) maar staat net zo gemakkelijk een gebruiker te woord die een issue heeft. Omdat jij snel schakelt en benaderbaar bent, vinden gebruikers het fijn om door jou te worden geholpen. Jij laat je niet gek maken. Je voelt je thuis in de wereld van de digitale transformatie, maar je bent de hype al voorbij. Met je “can do” mentaliteit sta je voor mooie oplossingen met realistische planningen.

Het team Strukton Worksphere ICT

Jouw team, het ICT-team, bestaat uit 30 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een breed scala aan ICT oplossingen. Jouw toekomstige team is trots op hun vooruitstrevende reputatie op dat gebied. Omdat SAP een belangrijke schakel is in het IT-landschap, zorgen jullie ervoor dat jullie met de laatste stand van technologie en functionaliteit werken, hetgeen de organisatie in staat stelt continu door te ontwikkelen. De integratie met Strukton’s Big Data Platform (Pulse) en IoT oplossingen zijn daar een voorbeeld van.

Het ICT-team is SAP verder aan het ontwikkelen als de nieuwe Digital Core. Op dit moment draait er een breed scala aan SAP oplossingen, zowel on-premise (ECC/BW/PO) als in de cloud (SAP Analytics Cloud, Hybris en Successfactors). Je zult je dan ook flink kunnen uitleven met een aantal mooie en interessante projecten die er aankomen. Voel jij je al een vis in het water tussen gelijkgestemden, trouwe collega’s die het gewend zijn hun vakgebied bij te houden en er een hoog arbeidsethos op na houden? Dan ben jij de man of vrouw voor in dit team.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een HBO/WO opleiding gevolgd met een bedrijfskundige achtergrond (bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica of technische bedrijfskunde);
 • Je bent altijd op zoek naar de structurele oplossing. Je bent pragmatisch en perfectionistisch. Je bent niet alleen verzot op projecten, maar je hebt ook oog voor de beheerorganisatie;
 • Je hebt ruime ervaring in SAP Business Intelligence (BW/BO, Design Studio, SAP Analytics Cloud);
 • Bekenden omschrijven jouw als charismatisch en communicatief sterk. Zo ben je goed in Nederlands én Engels in woord en geschrift. Je kan zowel met de business in dialoog, als met leveranciers en partners. Je weet hoe je kunt doorgronden wat de vraag achter de vraag is. Je kan ook tegen een stootje en hebt gevoel voor humor;
 • Kennis van minimaal 2 SAP ERP-modules. Voorkeur: PS, EAM (PM/CS), MM, SD, FICO;
 • Kennis van Fiori en SAPUI5 is een pré;
 • Kennis van (S/4)HANA is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een plaats in een van de beste ICT-teams in de markt;
 • Een zeer uitdagende functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer en disruptive IT-ambities;
 • Een kans om mee te draaien in uiteenlopende en ambitieuze nieuwe projecten;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 38 vakantiedagen per jaar!

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Feit is dat gebouwen steeds vaker worden verbonden met hun omgeving (connected assets) en haar gebruikers (connected users). Digitalisering maakt dit mogelijk. Steeds meer functies, zoals wonen, werken, reizen, verblijven, recreëren en winkelen worden gecombineerd (Smart Buildings & Cities). (Utiliteits)gebouwen zijn daarmee onderdeel van een ecosysteem op het gebied van energetica, mobiliteit, voorzieningen en veiligheid. Het is dus duidelijk dat ICT in de strategie en ambitie van Strukton Worksphere een centrale plaats inneemt! Neem jij plaats in het ICT-team?

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR Manager , e-mail. Kim.Baumen@strukton.com  of tel.nr. 06-10977854 of Joop Bosman, Manager ICT, e-mail joop.bosman@strukton.com of tel.nr. 06-57411524.

Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld
 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via