Beheertechnicus Metaal en Techniek (M&T)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een proactieve Beheertechnicus die planmatig en gestructureerd kan werken en beschikt over een flinke dosis technische knowhow.

Dit ga je doen

Je bent de spil van het beheer en onderhoud voor één of meerdere grote klanten en zorgt, met een team van technisch specialisten, dat de gebouwen en gebouw gebonden installaties in de met de klant afgesproken conditie blijven. Je overziet de voortgang van onderhoud en de opvolging van storingen. Je voert het operationeel overleg met de klant en onderhoudt persoonlijk en telefonisch contact met opdrachtgevers, kent hun situatie als geen ander en legt gemaakte afspraken duidelijk vast. Je ziet toe op het nakomen van deze afspraken en het behalen van de kritische prestatie-indicatoren (kpi's). Je stelt kwaliteit voorop en zorgt dat de klant tevreden is, maar begrijpt ook dat er een marge moet worden verdiend. Met veel technische kennis leid je het beheerproces in goede banen en doe je verbetervoorstellen.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch sterk, toegankelijk, gedisciplineerd en kwaliteitsgericht;
  • Je beschikt over gevoel voor verhoudingen en weet met tact de rol te vervullen bij de klant voor Strukton;
  • Je bent communicatief sterk, kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd, verdiept je graag in de klant en bent in staat met hem mee te denken;
  • Je hebt een afgeronde MBO 4+ opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als servicetechnicus.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Like Bosboom, HR-manager regio Zuid, telefoonnummer 06 11773371.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via