Monteur Paneelbouw (vaste invulling)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Enschede
Opbouwen, bedraden en afwerken van schakelkasten, daar word jij blij van! De techniek hierachter is waarom je het boeiend vind. Het belang van precies werk, weet jij als geen ander. Benieuwd naar de rest van de werkzaamheden? Lees dan snel verder...

Dit ga je doen

Als paneelbouwer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, bedraden en afwerken van schakelkasten. Je plaatst en codeert onderdelen volgens de tekening en installatieschema's. Ook ben je in staat zelfstandig diverse componenten op montageplaten of spanningsrails  te monteren.

Je bent handig met het buigen, knippen en plaatsen van koper en kan naar behoren elektrotechnische componenten assembleren en plaatsten.

Tevens los je volgens inzicht en gestelde normen problemen en afwijkingen op. Gedurende je werk houd je rekening met de geldende voorschriften. Je hebt overleg met de leidinggevend monteur en projectleider over de schakelkasten.

Dit is je afdeling

Strukton Rolling Stock biedt technologische oplossingen op het gebied van tractie, seinwezen en industrie.

Wij hebben een unieke positie in de wereld op het gebied van ontwikkeling, productie en levering van voertuigsystemen zoals treinbesturingssystemen en aandrijfsystemen. Daarnaast doen wij systeemintegraties van alle elektrische systemen in tractievoertuigen en leveren bekabelingssystemen en panelen voor deze doelgroep. Tevens hebben we een afdeling paneelbouw voor zowel ProRail infrastructuur als Industriële toepassingen.

Met de sfeer van een kleine organisatie en de back-up van een grote organisatie kun je jouw kennis inbrengen, veel leren en de kans krijgen je ambities vorm te geven. Je werkt samen in een team van gepassioneerde collega's aan uitdagende state-of-the-art en hightech projecten.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt Elektrotechnische kennis op MBO niveau en hebt relevante werkervaring in de panelenbouw. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en ben je nieuwsgierig en leergierig genoeg om je te blijven ontwikkelen. Mocht je in het bezit zijn van een geldig diploma Basisveiligheid VCA dan is die mooi meegnomen, zo niet dan kun je deze bij ons halen.

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven.

We hechten veel waarde aan opleiding en ontwikkeling (onbeperkt online opleidingen), maar ook aan de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers, waarvoor wij verschillende programma's aanbieden.

Daarnaast bieden wij je een goede cao met onder meer een forse hoeveelheid vakantiedagen en een fantastisch bedrijf om voor te werken.
Wij zijn opzoek naar een vaste invulling voor deze vacature. Je gaat in eerste instantie een contract aan van 1 jaar met uitzicht op vast. De stand plaats in Enschede. 

Meer weten en solliciteren?

Heeft deze functie jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif, Recruiter, via 06-15539721 of nazanin.sharif@strukton.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via