Wegmarkeerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland VMBOMBO 3&4MBO 1&2
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt of Horst

Voor Rayon Zuid (Helvoirt en Horst) zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Wegmarkeerder. Ook kandidaten die interesse hebben om te worden opgeleid tot Wegmarkeerder nodigen wij van harte uit te reageren.

 

Dit ga je doen

Als Wegmarkeerder breng je zelfstandig of onder begeleiding tijdelijke en permanente wegmarkeringen aan. Deze werkzaamheden worden verricht volgens richtlijnen; tekeningen en instructies. De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden, ‘s nachts en in weekenden. 

Taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen:

- Het in acht nemen van de veiligheid van jouzelf en derden door het treffen van de noodzakelijke verkeersvoorzieningen en het gebruiken van de nodige PBM’s.

- Aanbrengen van lengtemarkeringen en / of figuraties.

- Zorg dragen voor een correcte en gemotiveerde taakvervulling (maatvoering, productiviteit, kwaliteit en regelgeving).

- Het volledig invullen van werkbonnen en productiestaten.

 

Dit is je afdeling

Je werkt samen met je collega's van Rayon Zuid.

Dit verwachten wij van jou

- VMBO werk- en denkniveau

- Klantgerichte en dienstverlenende instelling

- Je bent proactief en flexibel

- In bezit van de volgende certificaten is een pré: BRL 9101, Wegmarkering basis, Basisveiligheid VCA, Verkeersregelaar.

- Goede kennis van de Nederlandse taal

- Woonachtig in de buurt van Helvoirt of Horst

- Rijbewijs C(E) is een pré

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

 

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Wegmarkeerder  bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via