uitvoerder infra

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime

Teamspeler uitvoering infra gezocht!

Dit ga je doen

Als uitvoerder infra ben je verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten in de regio, standplaats Breda. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en de projectleider, je stuurt op de planning, het beschikbare budget, kansen en risico’s en je bewaakt de kwaliteit en veiligheid van jouw projecten. Je verzorgt de bestekadministratie, je signaleert contractwijzigingen en je stelt meer- en minderwerkrapportages op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantcontact, neem je actief deel aan bouwvergaderingen, lean-planningssessies  en verzorg je de coördinatie van o.a. nutsbedrijven en nevenaannemers.

 

Dit verwachten wij van jou

Je bent een zelfstandige uitvoerder met de nodige jaren werkervaring op regionale projecten. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent alert, actiegericht, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. De collega uitvoerder die wij zoeken is een echte teamspeler! Je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op Hbo-niveau, minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (coachend) leidinggeven. Je hebt een brede kennis van de RAW-systematiek en ervaring met moderne contractvormen, zoals UAV GC.

Dit mag je van ons verwachten

Het onderscheidend vermogen van Rasenberg Infra zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Wij zijn inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Met Rasenberg Infra denk je verder, groei  je verder en ontwikkel je verder.

Verder bieden wij je:

  • Beloning conform de Strukton arbeidsvoorwaarden
  • 40 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime)
  • 8% vakantiegeld
  • Leaseauto, telefoon en laptop
  • Pensioen via BPF bouw
  • Collectieve zorgverzekering

Organisatie

We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten.

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.   

Meer weten?

Neem contact op met Jan-Willem Brandwijk, regiomanager Zuid-West via telefoonnummer 06-41 41 08 80. 

Solliciteren?

Ben jij de uitvoerder infra waar Rasenberg Infra naar zoekt? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar HRM@rasenberginfra.nl o.v.v. vacature uitvoerder infra. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via