calculator

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Colijn beton- en waterbouw zoekt calculator!

Dit ga je doen

Als calculator bepaal je de kostprijs van projecten/tenders, geef je adviezen en bepaal je alle benodigde documenten ten behoeve van bestek- en kostprijsgegevens. Binnen een tender ben je bezig met risicoanalyses, trade-off matrices en bestedingsbezoeken. Daarnaast ben je aanwezig bij de prijsafronding met directie en stuur je, ter ondersteuning gedurende een tenderfase, de werkvoorbereiding aan.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op Hbo-niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in de functie van calculator. Ervaring in de beton- en waterbouw is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd, gemotiveerd, zeer ervaren en doordat zij vaak al jaren bij ons in dienst zijn, goed op elkaar ingespeeld. Voortdurend wordt geïnvesteerd in opleiding en kennis, welke benodigd is voor het uitvoeren van werkzaamheden die invloed hebben op de kwaliteit en veiligheid. We belonen onze medewerkers volgens de cao van het bouwbedrijf met diverse aantrekkelijke aanvullende regelingen.

Organisatie

Colijn beton- en waterbouw, Tensa en Colijn betonrenovatie heeft sinds de oprichting in 1949 een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van droge en natte betonbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist met een uitstekende staat van dienst. Colijn staat bekend als een betrouwbare partner die haar afspraken nakomt, zowel wat betreft de tijdsduur als de deugdelijkheid van het geleverde werk. Opdrachten worden, deels op basis van ‘design & construct’ uitgevoerd voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals ProRail, Rijkswaterstaat, Provincies, Provinciale Waterstaten, diverse gemeenten, ingenieursbureaus en het bedrijfsleven.

Meer weten?

Neem contact op met Jurgen Jochims, bedrijfsmanager Colijn, via telefoonnummer 06-11563380. 

Solliciteren

Ben jij de calculator die Colijn Beton- en Waterbouw zoekt? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar hrm@colijnbw.nl o.v.v. vacature calculator. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via