Monteur geleiderail

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland VMBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Helvoirt

Wij zijn voor onze geleiderailploeg op  zoek naar een Monteur geleiderail (woonachtig in de omgeving Zaltbommel/Tiel).

 

Dit ga je doen

Als monteur geleiderail draag je onder supervisie van de Voorman geleiderail zorg voor het, volgens richtlijnen en instructies, correct en veilig plaatsen en verwijderen van geleiderail. Je bent daarnaast  multidisciplinair inzetbaar (markeringen, verkeersmaatregelen). De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden, ‘s nachts en in weekenden.

 

Dit is je afdeling

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

 

Dit verwachten wij van jou

- VMBO werk- en denkniveau

- Je bent een echte aanpakker en werkt graag in een team

- Flexibele en dienstverlenende instelling

- Goede kennis van de Nederlandse taal

- Woonachtig in de omgeving van Zaltbommel en Tiel

- Kennis van geleiderail is een pre

- In het bezit van Basisveiligheid VCA is een pre

 

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Monteur geleiderail  bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en korte motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via