Monteur Seinwezen PGO Kennemerland

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam
Ben jij de ervaren Monteur Seinwezen die graag werkt aan de elektrische beveiligingsinstallaties die gebruikt worden op het trein -tram spoor in PGO Kennemerland? Ben je oplossingsgericht en een actieve speler in jou team? Reageer!

Dit ga je doen

Als Monteur Seinwezen ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen elektrische infratechnische beveiligingssystemen. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en systemen door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen aan objecten en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme, is jouw specialisme. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig en zonder verstoringen kan rijden. Op het moment dat er wel storingen zijn, los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als Monteur Seinwezen ben je gericht op het voorkomen van storingen en afwijkingen in het rail infra gebied
 • Als Monteur Seinwezen ben je breed inzetbaar voor algemene klussen over de techniekvelden heen.
 • Controleren van de naleving van KAM en veiligheidsregels door alle partijen en actie nemen bij afwijkingen.

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam PGO Kennemerland en PGO Amstelsepoort. De monteur gaat nog centraler staan en krijgt meer regelruimte om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

De Monteur Seinwezen die wij zoeken vindt het uitdagend om met specialisten samen te werken en heeft een passie voor techniek. Verder beschik je over:
 • Afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek
 • Affiniteit met het seinwezen.
 • In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als monteur seinwezen beveiligingsinstallaties.
 • Actieve houding en mee denken met de organisatie.
 • In het bezit van een rijbewijs B.

Dit mag je van ons verwachten

Heb je geen ervaring in het spoor of je bent net klaar met je MBO studie? Dan nodigen we je zeker uit om te gaan solliciteren. Strukton Rail zal er voor zorgen dat je vanaf dag 1 een ervaren mentor krijgt toegewezen die je zal begeleiden en helpen om te groeien tot een vakman!

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding die wij dan ook zullen gaan verzorgen (Spoor-technische en vakgerichte opleidingen maar ook een groot rijbewijs zodat je het materieel mag gaan besturen!), ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen,  23 roostervrije dagen  (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt een week de dagdienst opgevolgd door een week de nachtdienst.  Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vier weken.

Meer weten en solliciteren?

Net je studie afgerond of beschik je juist over bakken ervaring? Neem dan eens contact op met onze recruiter . Zo kunnen we samen kijken of er voor jou een geschikte plek is binnen Strukton Rail.

Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Rodney Becker (Recruiter) via rodney.becker@strukton.com  . Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via