Machinist UFM/SIM Meettreinen bij Eurailscout

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Veilige berijdbaarheid van het spoor staat of valt met een goed en nauwkeurig meetproces. Dit om in- en uitwendige gebreken in een vroeg stadium te detecteren. Wil jij in dienst van Eurailscout een bijdrage hieraan leveren?

Dit ga je doen

Als Machinist UFM/SIM bij Eurailscout rijd jij met de combinatie loc en SIM (Switch Inspection & Measurement) in heel Nederland. Jij houdt je bezig met het meten van het spoor om in een zo vroeg mogelijk stadium in- en uitwendige gebreken aan het spoor te detecteren. Na een gedegen voorbereiding start je de meting op, beoordeelt de kwaliteit van de metingen en grijpt in als de kwaliteit beneden de maat is. Jij zorgt ervoor dat de metingen dus precies verlopen zoals is afgesproken met de klant. Hiermee lever jij een essentiële bijdrage aan de berijdbaarheid van het spoor en heb je dus een grote verantwoordelijkheid. Nadat de meting is uitgevoerd en je de ritregistratie nauwkeurig hebt bijgehouden, rapporteer je deze en eventuele incidenten aan de productieleider. Aangezien je tegelijkertijd rijdt én de meetsystemen in de gaten houdt, wordt er een groot beroep gedaan op je concentratievermogen. Je hebt veelvuldig communicatie met de treindienstleider over de specifiek te verkrijgen route. De metingen worden voornamelijk in Nederland uitgevoerd. Aangezien Eurailscout een steeds grotere internationale speler wordt in de railinfra markt, kan het ook voorkomen dat je in het buitenland wordt ingezet. Daarnaast pleeg je ook onderhoud aan de meettrein en de meetapparatuur en voer je lichte herstelwerkzaamheden uit aan airconditioning en verwarming, meetsystemen als video-inspectie of generators. Je beschikt dus over flink wat technisch inzicht, want in het buitenland word je geacht deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je stelt de aard en de ernst van de gebreken en/of incidenten vast en meldt dit aan de productieleider. Tot slot houd je voorraden bij ten behoeve van dagelijks onderhoud en controles.

Dit is je afdeling

Eurailscout Inspection & Analysis meet en analyseert spoorweg infra objecten naar de standaarden van de klant door het interpreteren van gegevens en het verstrekken van nauwkeurige informatie voor de bewaking en het onderhoud van spoorwegnetwerken. De SIM afdeling is een onderdeel van Eurailscout dat groeiende is. Deze afdeling is zeer belangrijk voor de toekomst van onze organisatie en is volop in ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou

De werkzaamheden zullen veelvuldig in de nacht en het weekend plaatsvinden; er wordt dus een flink beroep gedaan op je flexibiliteit. Gezien buitenlandse ontwikkelingen verwachten we van je dat je de Duitse en Engelse taal redelijk beheerst. Daarnaast beschik je gegarandeerd over: Een gedlige diploma Machinist Volledige Bevoegdheid. Een diploma op MBO niveau 3 (bijvoorbeeld AOT, werktuigbouwkunde of elektrotechniek). Landelijke wegbekendheid. Enige affiniteit met ICT

Dit mag je van ons verwachten

Eurailscout Inspection & Analysis is een groeiende organisatie, actief in binnen en buitenland, waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Heeft de functie van Machinist UFM/SIM jouw interesse gewekt maar wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, mobiel 06-15459747 of via jeffrey.smit@strukton.com
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via