Contractmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WOHBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amersfoort
Als Contractmanager bij Eurailscout ben jij verantwoordelijk voor het managen van onze contracten voor het uitvoeren van metingen aan het spoor, van A tot Z. Interessant? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Onze dienstverlening bestaat uit het uitvoeren van trein-, wissel,- en handmetingen in zowel Nederland als Europa, teneinde een advies te geven over de staat van het spoornetwerk. Als Contractmanager ben je een eerste aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als contractpartners. Ook draag jij met jouw expertise in belangrijke mate bij aan tenders en acquisities. Jij staat aan het hoofd van je team aan het stuur van de invulling van de inhoud, inrichting en uitrol van deze contracten. Het sturen op en bewaken van afspraken binnen de contracten behoort tot de kern van jouw functie. De afspraken over wat en wanneer Eurailscout moet leveren, heb je op je netvlies en je zorgt dat er geen enkel risico gelopen wordt. Deze verantwoordelijkheden hoef je niet alleen te dragen want per contract word jij ondersteund door een team in de uitvoering. In deze functie heb je als vaste standplaats Amersfoort. Wij zijn bijzonder geïnteresseerd in kandidaten die eerder hebben gewerkt als contractmanager, projectmanager of accountmanager bij langlopende civiele- of (rail)infrastructurele projecten. In deze rol krijg je alle vrijheid om ons aan de hand mee te nemen in het professionaliseren van onze contractmanagement.

Taken zijn:
• Het managen en inrichten van contractafspraken met opdrachtgevers en contractpartners, het rapporteren daarop en het veiligstellen van risico’s, het operationeel aansturen van de teams.
• Maken van contractafspraken, het zorgdragen voor de totstandkoming van commerciële- en werkbegrotingen, alsmede het zelfstandig afhandelen van meer- of minder werk.
• Het maken van forecasts en planningen.
• Het onderhouden van je netwerk en het signaleren van kansen richting onze sales.
• Het op een hoger plan tillen van deze rol als Contractmanager.

Dit is je afdeling

Als Contractmanager werk je op de afdeling Operations met ongeveer 80 collega’s. Naast contractmanagement, planning en werkvoorbereiding vindt hier ook de uitvoering en analyse van de metingen plaats. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de verdere afstemming met de klant en het in productie nemen van de contracten. Eurailscout heeft zijn hoofdzetel in Amersfoort en een filiaal in Berlijn en Parijs. Vanuit deze vestigingen bedienen wij klanten in heel Europa.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een echte netwerker en weet je met impact te presenteren. Communicatief ben je zowel mondeling als schriftelijk sterk, ook in het Engels. Je kent de infra business en weet een relatie op te bouwen. Je hebt een affiniteit voor techniek en bent in staat je snel te verdiepen in onze dienstverlening en een gedegen uitleg van service en toepassingen te geven.
Daarnaast ben je een leider in woord en daad. Het aansturen van teams kent geen uitdagingen voor je. Je bent een zelfstartend en zelfstandig type, die tegelijkertijd in staat is om de verschillende stakeholders mee te nemen in de onderhandelingen, planningen en uitvoering van het contract.

Verder beschik je gegarandeerd over:
• Een afgeronde relevante HBO- (of WO) opleiding, aangevuld met tenminste 3jaar relevante werkervaring op het gebied van contract-, account- en/ of Projectmanagement in de Infrabranche.
• Ervaring met LEAN is een pré
• Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels. Duits is een pré.
• Je bent tenminste 36 uur per week beschikbaar

Dit mag je van ons verwachten

Wij zijn een organisatie in beweging, waarin je veel kunt leren en bijdragen en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 25 vakantie- en 13 ADV dagen (beide op fulltime basis) en volop opleidingsmogelijkheden.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen zo snel mogelijk een reactie. Een online assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marc Kessels (Recruiter) via nummer 06- 46958120.
Ben je benieuwd of je mensen kent bij Eurailscout? Bekijk dan onze pagina op LinkedIn.

multilingual.job.display.contactustext

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen zo snel mogelijk een reactie. Een online assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marc Kessels (Recruiter) via nummer 06- 46958120.
Ben je benieuwd of je mensen kent bij Eurailscout? Bekijk dan onze pagina op LinkedIn.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via