Uitvoerder Bovenleiding

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Grootschalige infraprojecten in goede banen leiden. Dat is jouw doel als Uitvoerder Bovenleiding bij Strukton. Met mooie projecten door heel Nederland, stuur jij een team van technici aan en bouw je aan een stabiel en toekomstbestendig spoorwegennet.

Dit ga je doen

Snel en goed werk leveren. Dat is waar het jou om gaat. Natuurlijk snap je dat veiligheid boven alles gaat, dus zie je daar streng op toe. Je werkt volgens het boekje, komt afspraken na en houdt de voortgang van projecten in de gaten. Zo nodig grijp je in, maar meestal heb jij de zaken al ver van te voren prima geregeld. Naast technisch inhoudelijk, ben je ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en voortgang van de medewerkers die je onder je hoede hebt. Als Uitvoerder Bovenleiding bij Strukton houd jij je dus bezig met:

 • het aansturen, coachen en beoordelen van medewerkers uit je team.
 • contract- en bestekafspraken realiseren.
 • de aansturing en inzet van onderaannemers en leveranciers.
 • het adviseren en op de hoogte houden van alle betrokken partijen binnen een project.

Dit is je afdeling

Houd je van vrijheid en afwisseling? Bij de projectorganisatie Strukton Catenary Europa (SCE) werk je aan nieuwbouw- en herbouwprojecten van draagconstructies, bovenleidingen en civieltechnische werkzaamheden. Hier werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan grote spoorprojecten in binnen- en buitenland. En dat binnen een organisatie die durft te investeren in mens én materieel. Met zo'n 80 specialisten werken we in Nederland, België en soms ook in andere landen, zoals Zweden of Duitsland. Waar we ook nodig zijn, wij zorgen dat we er zijn en dat we kwaliteit leveren.

Dit verwachten wij van jou

Communiceren is een van de belangrijkste eigenschappen die jij beheerst als Uitvoerder Bovenleidingen. Je staat regelmatig in contact met je eigen team, maar ook met betrokken partijen binnen en buiten Strukton. Ook weet je een team, zelfs op afstand, te motiveren en zorg jij ervoor dat projecten op tijd af zijn. Als het nodig is, ga jij eigenhandig naar de projectlocatie toe om met eigen ogen te zien of alles volgens plan verloopt. Jij hebt in ieder geval:

 • minimaal een MBO diploma (niveau 4) richting Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Civiele Techniek.
 • aantoonbare leidinggevende kwaliteiten en/of ervaring, bijvoorbeeld binnen de rail- of energiesector.
 • het besef dat je soms knopen door moet hakken om tot het gewenste resultaat te komen.

Dit mag je van ons verwachten

Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Zowel vakinhoudelijk als op de werklocaties. Bij Strukton investeren we in onze mensen door opleidingen aan te bieden. Zo verbreed jij je kennis en kun je deze meteen in de praktijk brengen. Natuurlijk kun je bij Strukton verder groeien in je carrière, bijvoorbeeld door de stap naar Hoofduitvoerder te maken. Als Uitvoerder Bovenleiding kun je in ieder geval rekenen op een baan voor 40 uur en bieden wij je nog veel meer:

 • uitstekend salaris op basis van de CAO Railinfrastructuur.
 • alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een leaseauto, mobiele telefoon en tablet.
 • pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds
 • een zeer goede vergoeding wanneer je nachten of weekenden werkt.
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 18 adv-dagen.

Meer weten en solliciteren?

Kunnen wij en alle treinreizigers op jou rekenen? Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaande button. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via