Infra verantwoordelijke

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amsterdam
Passie voor het Spoor? geef jij graag leiding aan een multidisciplinair onderhoudsteam? Wij zoeken een Infra verantwoordelijke die het team bij Strukton Rail, PGO Kennemerland komt versterken!

Dit ga je doen

Als Infra verantwoordelijke voor het PGO gebied Kennemerland met als standplaats Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van het totale infra gebied waarin zich diverse techniekvelden bevinden. Je zorgt voor optimale onderhoudsprestaties in het hele gebied zodat de klanttevredenheid geborgd is. Je vindt het een uitdaging om de uitvoeringsteams goed te laten samenwerken, het vakmanschap te benutten en continu te verbeteren om tot optimale resultaten te komen.

In de rol van Infra verantwoordelijke ben je in staat om de medewerkers hierin te motiveren en hen mee te nemen in voortdurende verandering. Je werkt nauw samen met je team om alle infra in het gebied in goede conditie te houden en storingen op te lossen. Jij zorgt er voor dat de activiteiten en werkzaamheden tijdens de uitvoering veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

Je draagt integrale resultaatverantwoordelijkheid op jouw eigen gebied. Je stuurt op KPI's als: volledige objectprestaties en onderhoudsprestaties, veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid, financiële prestaties, voorkomen van afwijkingen en storingen, tijdig herstellen van afwijkingen en storingen

 • Je zorgt voor een optimale balans tussen werkvoorbereiding en uitvoering
 • Je vertaalt organisatiebeleid, contracteisen en regelgeving geïntegreerd naar teamresultaten
 • Je stuurt onderhoudsplannen bij om het gewenste resultaat te behalen
 • De infra verantwoordelijke geeft hiërarchisch leiding aan het team en je geeft leiding aan de implementatie van veranderingen
 • Je bent verantwoordelijk voor voortdurend verbeteren en leren met elkaar
 • Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid
 • Je zorgt voor een effectieve inzet en aansturing van onderaannemers/leveranciers

Dit is je afdeling

Bij het onderdeel Onderhoud van Strukton Rail werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo'n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met big data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

De Infra verantwoordelijke die Strukton Rail zoekt neemt mee aan bagage: Een MBO / HBO afgeronde technische opleiding aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring binnen (rail) infra projecten.
 • Je hebt een opleiding in de richting civiel, infra, bouwkunde of vergelijkbaar.
 • Je wordt gedreven door grote, spannende en complexe multidisciplinaire infra projecten
 • Je bent standvastig en communicatief vaardig. Bij wijzigingen in de planning ben je in staat te improviseren en je denkt mee om zaken organisatorisch te verbeteren.

Daarnaast ben je een teamspeler, doel- en resultaatgericht en sta je voor kwaliteit.

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt onderdeel uit van Strukton Rail Nederland bv. We werken in 2 werkmaatschappijen (SR Projecten en SR Onderhoud) waarbij jij gaat werken voor Strukton Rail Onderhoud. De werkmaatschappijen kenmerken zich door de drive om succes te hebben, binnen een PGO gebied minder storingen en snellere hersteltijd te bewerkstelligen en gezamenlijk de projecten tot een goed einde te brengen. Wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, dan staan je collega's klaar om je te helpen. Samen wordt er gekeken naar een ideale oplossing. Samenwerking en collegialiteit kenmerken de werkmaatschappijen binnen Strukton Rail.

Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft Strukton Rail verschillende interne en externe HBO / WO studiemogelijkheden en bieden we onze medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de CAO RIS (Railinfrastructuur), waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en 18 roostervrije dagen per kalenderjaar.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via