Stageplaats werkvoorbereiding / uitvoering

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Standplaats Katwijk

Zoek je een stageplek met daarin een combinatie van werkvoorbereiding en uitvoering? Ben je 2e of 3e jaars HBO-student Civiele techniek of gelijkwaardige opleiding? Dan hebben wij een uitdagend project waarbij je veel kunt leren en zien; Fietsverbinding Oude Rijn in Katwijk.

Dit ga je doen

Het project waar we jou inzetten is op ons werk in Katwijk. Dit werk bestaat uit ontwerp- en uitvoeringswerkzaamheden voor de realisatie van 'Fietsverbinding Oude Rijn".

De stageplek is een combinatie van werkvoorbereiding en uitvoering. Door een prima stagebegeleiding zul je veel kunnen zien en leren.

Er is zelfs een mogelijk om de stage uit te breiden bij de calculatie afdeling.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de stage? Dan zien we je cv en motivatie graag tegemoet via mail naar beatrix.vanschaik@strukton.com. Heb je vragen, dan kun je Beatrix bellen op 030-2486760.

Dit is je afdeling

Strukton Infratechnieken is onderdeel van Strukton Civiel regio West. We hebben veel technieken, kennis en expertise in huis om elke uitdaging aan te gaan. Het werk van Strukton Infratechnieken bestaat in grote lijnen uit het persen van mantelbuizen onder spoor- en weglichamen, het schuiven van bruggen, tunnels en anders zware constructies, het opvijzelen en aflaten van stalen en betonnen brugdekken, gebouwen en fundaties en het boren van mastfundaties. Tevens ontwerpen en realiseren we geluidsschermen en civiele (beton) werken.

Je komt te werken binnen een team van professionals. Standplaats is vestiging Utrecht.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken een enthousiaste student die graag het initiatief neemt en op zoek is naar een leuke, interessante en uitdagende stage.

Je bent een 2e of 3e jaars HBO student, richting Civiele Techniek, handig met Office en een echte teamplayer.

Dit mag je van ons verwachten

Wat deze stageplek zo interessant maakt is de combinatie van verschillende afdelingen. Je neemt een kijkje in de keuken van werkvoorbereiding en uitvoering.

Je ontvangt een stagevergoeding HBO conform de cao Bouw en Infra: € 507,68 bruto op basis van een fulltime stage overeenkomst per 4 weken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via