Betonreparateur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Heel Nederland

Beschik jij over twee rechterhanden en werk jij graag in de buitenlucht op steeds wisselende locaties? En zoek jij een vaste baan met een goed salaris bij een bedrijf met een prettige en informele werksfeer en leuke collega’s? Als betonreparateur bij Strukton werk je aan de mooiste projecten en kan je ècht trots zijn op wat je maakt, iets voor jou?

Dit ga je doen

Iedere dag is anders en je reist het hele land door om betonreparaties en injectiewerken uit te voeren aan civiele kunstwerken zoals bruggen en onderdoorgangen. Jij zorgt ervoor dat de reparaties die je krijgt aangeboden vakkundig worden uitgevoerd.

Je houdt je onder andere bezig met het saneren en voorbewerken van beton, het injecteren van scheuren in beton en het repareren van schades middels cement- en/of kunstharsgebonden mortels. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit het boren en aanbrengen van chemische ankers, het aanbrengen van ondersabelingen en het aanbrengen van slijtlagen, coatings en kitvoegen. Ook maak je zelf bekistingen ten behoeve van reparaties en draag jij er zorg voor dat de benodigde machines en gereedschappen op de juiste wijze bediend en onderhouden worden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het meten van omstandigheden en het invullen van checklisten en dagstaten. Je overlegt regelmatig met de uitvoerder waardoor je jouw eigen werk goed kunt voorbereiden. Zo ben je op de hoogte van wat er van jou als betonreparateur verwacht wordt en bepaal je zelf wat er nodig is om het werk op locatie zelfstandig uit te voeren.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is communicatief sterk, creatief en flexibel. Uiteraard ben je nauwkeurig en zelfstandig maar in deze functie is het ook zeer belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken. Verder:

  • Heb je minimaal het vakdiploma betonreparateur niveau 2
  • Heb je bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring
  • Als je ervaring hebt in het aansturen van collega’s is dat een pre
  • Ben je 40 uur per week beschikbaar
  • Ben je bereid om incidenteel te overnachten in de buurt van een projectlocatie. (Veel projecten duren langer dan één dag, waarbij het noodzakelijk is dat je in een hotel verblijft. Uiteraard staan hier goede arbeidsvoorwaarden tegenover!)

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime waarbij er veel gereisd zal moeten worden, daarom krijg je een compleet uitgeruste werkbus ter beschikking gesteld. De werkzaamheden zullen niet alleen overdag maar incidenteel ook ’s nachts en in de weekenden uitgevoerd moeten worden, uiteraard staat hier, bovenop het salaris, een aanvullende vergoeding tegenover.

Neem contact op

Meer weten?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Betonreparateur dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie

Bij Stukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via