Projectadministrateur (doorgroei naar junior projectcontroller)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een professionele projectadministrateur die de (financiële) beheersing van haar projecten en contracten naar een hoger niveau kan tillen en die zich thuis voelt in een ambitieuze omgeving.

Dit ga je doen

Als  projectadministrateur bij Strukton Worksphere heb jij een onmisbare functie want je bent in brede zin verantwoordelijk voor alle administratieve financiële processen rondom projecten en contracten, die te maken hebben met bouw en techniek. Jouw functie hoort thuis onder de afdeling Control waarbinnen jij werkt voor 1 van de regio’s van Strukton Worksphere, namelijk Regio Zuidwest. Rapporteren doe jij aan de Business Controller van deze regio, maar wij noemen haar liever gewoon Bianca.  Control is niet de enige afdeling die je kent natuurlijk want je werkt nauw samen met de projectcontrollers en bij grotere projecten ook met de overige projectteam leden. Je komt te werken om het regiokantoor Zuidwest in Capelle a/d IJssel, dichtbij uitvalswegen maar ook met een bushalte naast de deur.

Concreet voer je de administratie van de projecten en contracten uit, je verzorgt de facturatie, boekt de offertes en orders en je ondersteunt bij het opstellen van rapportages t.b.v. projectbeheersing waarbij jij je met name richt op de ‘actuals’ binnen het project. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het vastleggen in systemen die jij overigens helpt in te richten. Tot slot ondersteun je Bianca ten behoeve van de administratie van (interne) projecten en met de voorbereiding van diverse rapportages en het bewaken van de AO/IC kaders. In afstemming met haar is er ruimte om door te groeien naar de functie van projectcontroller.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting bedrijfseconomie, (technische) bedrijfskunde, business analytics  Daarnaast heb je minimaal 1 vol jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je bent accuraat en proactief. Daarbij ben je analytisch en communicatief vaardig;
 • Je werkt secuur en systematisch en daarbij ben je klantgericht en integer, een belangrijke werkwaarde binnen Strukton Worksphere;
 • Je hebt kennis van ERP (SAP) en goede kennis van MS Excel.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer;
 • Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
 • De ruimte om door te groeien naar de functie van projectcontroller.

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is het doel van onze inspanningen om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Techniek is nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bianca Stuijfzand, business controller, telefoonnummer 06- 46281296 of over de procedure met Ronald Roosjen, HR Manager 06-20543993.   

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via