Financial Controller

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Hbo bedrijfseconomie gedaan? Dit is dé vacature voor jou als jij betrouwbare (management-) rapportages kunt maken en jij proactief je steentje bij wilt dragen aan een optimale inrichting en werking van de bestuurlijke informatievoorziening.

Dit ga je doen

Wanneer jij als geen ander begrijpt dat betrouwbare rapportages van vitaal belang zijn voor een organisatie, dan hebben wij interesse in jou voor onze functie van Financial Controller bij Strukton Worksphere. Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de inrichting en goede werking van de bestuurlijke informatievoorziening, inclusief AO/IC, van ons bedrijf. Dat pak jij proactief op. Samen met je collega’s verzorg je de controlling voor het hoofdkantoor (inclusief deelnemingen) en stel je de jaarrekening op (IFRS), inclusief de consolidatie van de deelnemingen. Ook verzorg je diverse andere rapportages en analyses en ondersteun je de Business Controllers in de regio’s. Naast deze terugkerende taken heb je ook een belangrijke rol in verschillende projecten ten behoeve van ‘continue verbetering’ (Financial Excellence). In deze functie heb je veel contact met Business Controllers, de afdelingen SSC Finance, HR administratie, ICT, Processen, Inkoop en Concern Control van Strukton Groep.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Bedrijfseconomie en hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in accountancy;
  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en proactief;
  • Je beschikt over goede kennis van ERP systemen (SAP / BI) en Excel.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een professioneel  georganiseerd bedrijf met een open en informele werksfeer;
  • Je standplaats in Son nabij Eindhoven;
  • De ruimte om je te ontwikkelen, zowel vakmatig als persoonlijk;
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en veel vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 ADV obv fulltime).

 
Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is het doel van onze inspanningen om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Techniek is nooit het doel op zich, maar altijd een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties.

Heb jij als financial affiniteit met ons technische werkveld en snap je onze liefde voor het vak, dan heb je bij ons een streepje voor!

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem contact op met Kim Rolf vd Baumen (HR Manager) 06-10977854 of Sandra Lenkens (Controller) 06-22206825

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via