Werkvoorbereider / Tekenaar

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider / tekenaar ben je vooral druk met de voorbereiding van de projecten ten behoeve van de productie. Je tekent, rekent, plant, koopt materialen in en overlegt intern met alle afdelingen en extern met onze klant. Je bent dus van A tot Z betrokken bij de projecten. 

Dit verwachten wij van jou

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding of een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de Civiele Techniek of Bouwkunde. Daarnaast heb je enige ervaring met de werkvoorbereiding van projecten. Affiniteit met de prefab branche  zou geweldig zijn, maar is geen pre. Je beheerst het Office pakket en kunt overweg met Autocad.
Samenwerken en klantgerichtheid zitten in je DNA en van plannen en organiseren krijg je energie.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende en dynamische baan in een hecht team waarbij we aandacht besteden aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Bouw & Infra UTA die onder andere voorziet in 43 vrije dagen en een werkgeversbijdrage van 50% in de pensioenpremie.

Meer weten

Neem contact op met  Enis Memić, Hoofd Bedrijfsbureau, telefoonnummer +31 (0)6 5108 6630. Enis is uitsluitend bereikbaar op kantoordagen van 09:00 tot 16:00 uur.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag via de sollicitatiebutton op deze pagina tegemoet.

Organisatie

Strukton Prefab Beton heeft een groot aanbod van geprefabriceerde betontoepassingen. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in railinfra producten, maar inmiddels maken we een groot aantal prefab producten voor zowel de civiele bouw, de woningbouw als de utiliteitsbouw. Maar wat we ook doen en maken, Strukton Prefab Beton levert altijd maatwerk. Bij ons krijgt ieder project specifieke aandacht. Voor de infrastructuur rond het spoor zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen tot kabelkokers in diverse modellen, inclusief hulpstukken. Van prefab perrons en overwegplaten tot en met de palen voor de afrasteringen. Samen met NS projectbureau worden ook nieuwe spoorproducten ontwikkeld. Maar we produceren op projectbasis ook betonelementen voor civiele werken, woningbouw en utiliteitsbouw. Kijk voor meer informatie op: http://www.struktonprefabbeton.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via