Werkvoorbereider Meet- & Regeltechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Als specialist op het gebied van Meet & Regeltechniek begeleid je in je rol als werkvoorbereider projecten in voorbereiding en in uitvoering. Het betreft vaak vernieuwings- of aanpassingprojecten in een complexe, multidisciplinaire omgevingen. leuk? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Als specialist in Meet- & Regeltechniek begeleid je projecten in voorbereiding en in uitvoering. Het betreft vaak vernieuwings- of aanpassingprojecten in een complexe, multidisciplinaire omgevingen. Met de technici in het veld inventariseer je wat er nodig is, maakt een ontwerp, laat een calculatie maken en zorgt voor een passend voorstel naar de klant. Na opdrachtgunning selecteer je toeleveranciers (componenten, systemen, onderaanneming), stel je planningen op en zorg je voor de benodigde projectdocumentatie. Je blijft controle houden op het werk en te allen tijde voor een kloppende projectadministratie.  Je bent een technische regelneef die voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit verwachten wij van jou

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en kent de principes van projectmatig werken.
  • Je hebt gedegen vakkennis van verschillende Meet- & Regelsystemen.
  • Je beschikt over een Mbo-4 diploma hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een Specialist met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via