Krol Machinist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Landelijk
Ben jij die Kraan Machinist die al minimaal vijf jaar ervaring heeft met het bedienen van een Kraan en wil je worden opgeleid tot Machnist Krol en vind je het ook nog eens prettig om te werken in nachten en weekenden? Solliciteer dan nu!

Dit ga je doen

Als Krol Machinist bij Strukton Rail bedien je de Krol (Kraan op Lorries) ten behoeve van projecten en onderhoud aan het spoor. Je bereid je werkzaamheden goed voor en voert ze uit op basis van de juiste instructies en voorschriften. Je beoordeelt, samen met de Uitvoerder, de haalbaarheid van je werk en neemt eventueel gesignaleerde afwijkingen in behandeling. Je staat stevig in je schoenen, want alleen jij kan aangeven of iets gebeurt conform de (veiligheids)voorschriften. Nadat je werk erop zit, maak jij de Krol gereed door deze geordend en schoon achter te laten.

Tot slot gebruik je altijd je persoonlijke beschermingsmiddelen en leef je de regels na op basis van voorgeschreven wet- en regelgeving in zijn algemeenheid en specifiek op het gebied van veiligheid.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines binnen en buiten Nederland. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen. Ons pareltje? De vernieuwingstrein. Deze werkt door heel Europa aan de mooiste projecten. Zoals de Hogesnelheidslijn in Kopenhagen. Maar ook dichterbij huis bij een spoorvernieuwing van 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Natuurlijk hebben we nog veel meer machines. Locomotieven, stopmachines, ballastmachines, bovenleidingmaterieel, KROL (Kraan op Lorries) machines en spoorkranen. Onderhoud aan deze machines doen we zelf. Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste plek en tijd optimaal beschikbaar zijn. Jouw toekomstige collega's houden van machines en zijn trots op hun vak.  Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste door technologie gedreven spooraannemer werken!

Hoofdkantoor is in Utrecht, maar zelf zal je daar weinig zijn. Je bent landelijk werkzaam op verschillende projecten.

Dit verwachten wij van jou

Voor de functie van Krol-Machinist verwachten wij van jou een flexibele instelling, aangezien je veel werkt in nachten en weekenden. Vanuit passie voor je vak en met je goede communicatieve vaardigheden weet je goed uit te leggen aan je collega's waarom bepaalde dingen niet mogelijk zijn of juist op een bepaalde manier moeten. Daarnaast staat veilig werken hoog bij jou in het vaandel, het belangrijkste speerpunt in onze organisatie. Verder beschik je in ieder geval over:

  • Ruime ervaring als Kraan Machinist bijvoorkeur Krol Machinist
  • Het certificaat Gereedschapsmachinist of bereid deze te halen
  • Het Hijsbewijs >10 TM
  • Minimaal vijf jaar werkervaring Als Machnist Kraan Infra / GWW
  • Certificaat Machinist Kraan W4-01
  • Certificaat W5.02 of bereid deze te halen

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je jouw ambities vorm kunt geven. Als Krol Machnist is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen. En je wordt rijkelijk beloond wanneer je nachten en weekenden werkt. 

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via