Bouwkundig Maintenance Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een Maintenance Engineer met passie voor onderhoud, oog voor kosten, drive om te verbeteren en interesse in werken in technologisch hoogwaardige omgeving.

Dit ga je doen

Als Maintenance Engineer bij Strukton Worksphere heb jij een belangrijke functie als het aankomt op onderhoud en optimalisatie van gebouwen. Als engineer ben je een expert op je vakgebied. Door je gevraagde en ongevraagde inbreng van kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor technisch hoogwaardige ondersteuning bij het uitvoeren van het onderhoudsmanagement binnen bestaande contracten. Binnen deze contracten zoek jij naar verbeterpunten, want als engineer weet jij dat het beter kan. Wanneer jij aanstuurt op de optimalisatie van de gebouwde omgeving van de klant, werk jij integraal (en landelijk) samen met collega’s van Beheer & Onderhoud. Samenwerken en afstemming zoeken is jou dus niet vreemd. Concrete werkzaamheden die je doet, zijn het uitvoeren van conditiemetingen, het maken van meerjarenbegrotingen en het adviseren op het gebied van onderhoud, energie, comfort en bouwkundige aanpassingen. Dit alles weet jij, wanneer de situatie daarom vraagt, te onderbouwen met een business case.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde aangevuld met een afgeronde opleiding NEN 2767 inspecteur, discipline Bouw of een afgeronde opleiding Integraal Inspecteur Vastgoed (IIV) met een geldig Hobéon persoonscertificaat;
 • Je bent communicatief sterk, stressbestendig, in staat anderen te overtuigen en resultaatgericht;
 • Je kunt goed analyseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Werken in een dynamische omgeving met gelijkgestemden, standplaats Utrecht;
 • Ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
   

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life 

Reageren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anke van Leeuwen,  tel.nr. 06-22993202 of reageer direct via onderstaande link.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via